Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Brunckhorst nieuwe partner van FCSP

FC St. Pauli heeft een nieuwe cateringspartner voor de horecagelegenheden op de hoofd- en zuidtribunes van het Millerntor-stadion. Na het faillissement van de vorige dienstverlener Catering Kontor C. moest op korte termijn een nieuwe partner worden gevonden. Brunckhorst Catering zorgt al voor de wedstrijddagdienst voor de thuiswedstrijd tegen VfB Stuttgart op zaterdag (1 februari).

“Als grootste klant van Catering Kontor C. Maak GmbH is FC St. Pauli zich altijd bewust geweest van zijn verantwoordelijkheid in de afgelopen maanden. Daarom zijn we, ondanks bepaalde onzekerheden vóór de wedstrijddagen, tot het einde blijven werken om te helpen We betreuren het dat dit niet is gelukt en bedanken u uitdrukkelijk voor de toegewijde samenwerking. We bedanken ook Brunckhorst Catering voor de korte termijn interventie. Ze zijn niet alleen een vervanging voor de vorige service, maar ook worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, duurzaamheid en tientallen jaren ervaring. Het realiseren van een service van deze omvang binnen een zeer korte tijd is een enorme uitdaging, “zegt Bernd von Geldern, Sales Director bij FC St. Pauli.

Brunckhorst Catering was van 2010 tot 2017 een dienstverlener voor FC St. Pauli en is al vanaf het begin van de jaren zestig een cateringbedrijf. Samen met FC St. Pauli moet het eetconcept  dat gekenmerkt wordt door duurzaamheid en regionaliteit ontwikkeld worden voor de thuiswedstrijden.

Bron: www.fcstpauli.com