Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Verkoop thuiswedstrijden tegen Dresden, Osnabrück en Neurenberg

Voor de thuiswedstrijden tegen Dynamo Dresden  – vrijdag 14 februari, 18.30 uur- VfL Osnabrück – zondag 1 maart, 13.30 uur – en 1.FC Nuremberg – zondag 15 maart, 13.30 uur- vindt op dinsdag 21 januari 2020 van 9u00 tot 18u00 uur de voorverkoop voor leden plaats. Een dag later op woensdag 22 januari vanaf 09.00 uur kunnen bestaande klanten dan kaartjes kopen voor deze wedstrijden. Een vrije verkoop is niet gepland.

LEDEN VOORSCHOT

Alle leden hebben recht op eerste aankoop op dagkaarten voor de thuiswedstrijden tegen Dynamo Dresden, VfL Osnabrück en 1. FC Nürnberg op dinsdag 21 januari van 09.00 tot 18.00 uur . Leden moeten minimaal  vóór 1 december 2019  lid zijn van de FCSP en kunnen alleen tickets voor zichzelf bestellen en niet voor andere leden. Alle leden die niet in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarlijkse permanente zuidkaart of seizoenspakket) hebben het recht van eerste koop op maximaal twee kaartjes (waarvan maximaal één staanplaats). Alle leden die al in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarlijks permanent zuidkaart of seizoenspakket) hebben een voorkeursrecht op maximaal twee zitplaatsen.

Zoals gebruikelijk kunnen tickets alleen online en telefonisch worden besteld in de voorverkoop voor leden .

De bestellingen worden dienovereenkomstig verzonden of gedeponeerd. De bestelde en betaalde kaarten kunnen vanaf maandag (27.1.) worden opgehaald bij het kaartencentrum. Bij het ophalen tijdens een wedstrijddag wordt een vergoeding van 4 euro in rekening gebracht. De tickets kunnen alleen worden opgehaald aan de kassa achterin op de wedstrijddag. Dienovereenkomstig worden er geen kaartbestellingen gedeponeerd bij het Zuid tribune op de wedstrijddag.

Hier vindt u meer informatie over het onderwerp voorverkoop voor leden: KLIK!

_____

VERKOOP AAN BESTAANDE KLANTEN

Als er nog tickets beschikbaar zijn na het vooraf boeken van de leden, kunnen ze worden gekocht  vanaf 21:00 op woensdag (22 januari)  .

Voorlopig kunnen alleen bestaande  klanten kaartjes kopen voor de spellen  . Een bestaande klant is iedereen die  vóór 1 december 2019  tickets voor FC St. Pauli-games online of telefonisch heeft gekocht en daarom bij ons is geregistreerd. Bestaande klanten kunnen maximaal twee kaarten per game kopen (maximaal één staanplaats).

De kaarten kunnen online of telefonisch of op locatie in het kaartencentrum worden gekocht.

Evenzo zal er op woensdag (22 januari) zoals gewoonlijk een kamer op het zuiden van het kaartcentrum staan ​​voor de drie thuiswedstrijden.

Hier vindt u meer informatie over dagkaartverkoop: KLIK!

De besteldata voor rolstoelgebruikers en luisterplaatskaartjes voor de thuiswedstrijden   zijn HIER te bekijken .

_____

ORDER

1) Bestel online

Klik hier voor de online ticketshop voor thuiswedstrijden: KLIK!

Alle leden loggen zoals gewoonlijk in met hun bekende toegangsgegevens om hun recht van eerste weigering te gebruiken. Pas na succesvolle registratie zijn de spellen zichtbaar en te boeken voor leden op dinsdag (21 januari). Alle bestaande klanten moeten zich ook registreren met hun bekende gegevens, zodat ze op woensdag (22 januari) tickets kunnen boeken.

Als u toegangsgegevens hebt, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” In de online ticketwinkel gebruiken door uw e-mailadres in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen registratiegegevens als lid hebt, stuur dan een e-mail naar  kartencenter@fcstpauli.com .

2) Telefonisch bestellen

0 18 06 – 99 77 19 (€ 0,20 / oproep vanaf een Duitse vaste lijn; max. € 0,60 / oproep vanaf een Duits mobiel netwerk)

3) Kaartcentrum

Er is geen voorafgaande reservering voor leden in het ticketcentrum op dinsdag (21 januari). Het verzamelen van opgeslagen kaarten is mogelijk vanaf maandag (27 januari).

4) Openingstijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 10.00 tot 18.00 uur
  • Woensdag en zaterdag: van 10.00 tot 15.00 uur

Houd er rekening mee dat het kaartencentrum op woensdag (22 januari) vanaf 9.00 uur geopend is, in tegenstelling tot de reguliere openingstijden.

_____

TICKETS VOOR ROLSTOELEN EN GEHANDICAPTEN

De bestelfase voor de rolstoelgebruiker en de Hörplatz-tickets voor de derby begint zoals elke wedstrijd 3 weken voor het evenement op maandag (26.8.). Vanwege de verwachting dat ook in deze categorieën het aantal aanvragen de beschikbare capaciteit van tickets aanzienlijk zal overschrijden, worden de stoelen uitsluitend verloot onder bestaande klanten. Bestaande klanten zijn klanten die dit seizoen en vorig seizoen al een bestelling hebben geplaatst voor een taxi of zitplaatskaartje tijdens een thuiswedstrijd.

Hier vindt u algemene informatie over de rolstoelgebruiker en de gehoorkaart : KLIK!

_____

OFFICIËLE TWEEDE MARKT EN TICKETPRIJZEN

Voor de derby tegen HSV zal de vraag dit seizoen waarschijnlijk even groot zijn als bij elke andere thuiswedstrijd. Gezien het feit dat de game snel uitverkocht zal zijn, willen we hier nogmaals naar verwijzen naar de bepalingen over de aankoop en wederverkoop van tickets, gereguleerd in de ATGB . Iedereen die dit opnieuw verhandelt en bijvoorbeeld zijn ticket aanbiedt tegen te hoge prijzen, moet de intrekking van alle tickets en voorkeursrechten verwachten. Daarnaast wordt een mogelijk stadionverbod en de uitsluiting van lidmaatschap onderzocht. De zwarte ticketmarkt wordt niet getolereerd door Millerntor en onwetendheid biedt geen bescherming.

_____

INFORMATIE VOOR GEÏNTERESSEERDE PARTIJEN
(“TICKET ZOEKEN”)

Zelfs bij een uitverkocht spel is het mogelijk alsnog een ​​ticket te krijgen, zelfs op korte termijn. FC St. Pauli biedt een officiële secundaire markt , een tweede-marktoptie die is geïntegreerd in de ticket-online shop , en dus een veilig en betrouwbaar platform voor het tickets van tweedehandsmarkttickets. De aankoop van tickets is mogelijk tot de wedstrijddag (14.00 uur) en de derby tegen HSV exclusief voor bestaande klanten. De ervaring leert dat het aantal ticketaanbiedingen gestaag toeneemt tot de wedstrijd van dag tot dag. Ook kun je nog steeds tickets krijgen op de speeldag via de AFM-kaartmarkt. Vanaf 2 ½ uur voor de aftrap worden ongebruikte tickets verkocht aan AFM-leden. Kortom, in een privé-kaartdistributie (bijv. Op wedstrijddag in de omgeving van het stadion) moet alleen de prijs worden betaald, die op het ticket wordt afgedrukt.

Iedereen die te veel heeft betaald voor zijn ticket of het heeft gekocht via een niet-club geautoriseerd platform zoals Viagogo, eBay Classifieds & Co., moet ervan uitgaan dat dit is geblokkeerd voor toegang tot het stadion, en FC St. Pauli zowel koper als verkoper gesanctioneerd.

Opmerkingen of vragen moeten per e-mail worden gestuurd naar het ticketcentrum naar kartenhandel@fcstpauli.com .

Hier is alle informatie voor tickets die geïnteresseerd zijn in de officiële secundaire markt: KLIK!

_____

INFORMATIE VOOR TICKETVERKOPERS
(“TICKET AANBIEDEN”)

 Kaartjes zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Desondanks staan ​​we een privé-overdracht toe in geval van overmacht, met verwijzing naar de toepasselijke ATGB. Als je geen koper in je privéomgeving vindt, kun je je tickets ook online aanbieden aan andere fans, maar alleen via de officiële secundaire ticketmarkt, geïntegreerd in de ticket online shop van FC St. Pauli. Een doorverkoop is mogelijk tot een dag voor de wedstrijd en dus ook in het geval van overmacht op korte termijn. Een aanbieding op andere platforms, zoals eBay-advertenties, Viagogo & Co., zelfs tegen de oorspronkelijke prijs, is en blijft verboden. De club behoudt zich het recht voor om de tickets te blokkeren en de koper toegang tot het spel te weigeren.FC St. Pauli volgt de tickethandel op dergelijke platforms en vervolgt ticketdealers.

Als je hulp nodig hebt bij het verkopen van je ticket via de officiële secundaire markt, neem dan contact op met het Kartencenter via e-mail op kartencenter@fcstpauli.com

Hier vindt u meer informatie over zwarte markt en ticketing: KLIK!

Hier is alle informatie voor ticketverkopers naar de officiële secundaire markt: KLIK!

Uw kaartcentrumBron: www.fcstpauli.com