Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen SV Wehen Wiesbaden

Na de 3-1 overwinning van onze Boys in Brown tegen SV Wehen Wiesbaden – op zaterdag 14 december 13u00 – op Millerntor, ontmoetten we natuurlijk opgeluchte Kiezkickers in de Mixed-zone na de wedstrijd.

Andreas Bornemann (hoofd sport ): “Het was goed hoe we de wedstrijd zijn begonnen. Het is ook niet normaal dat het middenveld zo agressief werd bespeeld. Daarom is het vandaag niet alleen een overwinning van de wil. Het is ook een teken van het team. Het had vandaag iets van een drama. We hebben dit seizoen vele wedstrijden terecht verloren. Andere ondanks goede prestaties niet gewonnen. Vandaag was het belangrijk dat we zo’n spel konden winnen en onszelf konden belonen voor de prestaties. We moeten het niet hebben over de grote ommekeer, maar we zijn in de goede richting gegaan en hebben nu thuis een interessante wedstrijd tegen Bielefeld. ”

Marvin Knoll : “Een heel fijn gevoel. Ik sta persoonlijk op het einde nog steeds met zenuwen, maar ik kan ook gelukkig zijn in de cabine. Ik wacht eigenlijk af en dacht dat Robin eraan kwam. Toen wilde ik terugspelen, maar deed dat ook niet. En dan was mijn rechtervoet gewoon niet goed genoeg en trapte hij hem natuurlijk binnen. De overwinning vandaag was meer dan verdiend. Gelukkig werden we vandaag beloond. De overtuiging dat we de wedstrijd nog steeds konden winnen was er. We hadden een goede teamspirit op het veld. Waren blij met elke tackle en gingen de duels aan. We hadden en goed plan en een redelijke mix in de pressing. Bovendien hadden we de nodige rust op de bal. We moeten nu het goede gevoel uit te wedstrijd meenemen. ”

Luca Zander : “Ik heb alles gegeven. We wilden het echt forceren. Vooral na de 1-1 gelijkspel was het erg belangrijk dat we in het succes bleven geloven. Ik voelde dat iedereen dat deed. Daarom zijn we vandaag terecht als winnaars van het veld gegaan. Bij de gelijkmaker was mijn eerste gedachte dat we onze kop omhoog moesten houden. Zulke dingen gebeuren en in zulke situaties moet je bij elkaar gaan staan. We zeggen het voor de wedstrijd, dus moeten we met een tegenslag kunnen omgaan. We hebben meer dan 90 minuten geprobeerd om te laten zien dat we het betere team zijn. We hebben nog één week tot voor de winterstop en we moeten dit gevoel vasthouden. ”

Viktor Gyökeres : “Het is een zeer belangrijke overwinning. We controleerden de wedstrijd meestal en speelden goed. De 1-1 gelijkspel was typerend voor de wedstrijden die we recent hebben gespeeld. We hadden de wedstrijd onder controle en gaven toch het doelpunt weg. Dat was natuurlijk jammer, maar uiteindelijk was het een heel goed einde. Na de 1-1 gelijkspel waren we kort in shock, maar zeiden toen tegen onszelf dat we moesten doorgaan. Ik heb de laatste paar wedstrijden meer gespeeld en ben aan de positie gewend geraakt en ik voel me steeds beter. Uiteindelijk hebben we dit succes verdiend. Natuurlijk is het een fijn gevoel. ”

Henk Veerman : “Ik ben erg blij. Het is niet gemakkelijk voor het team telkens als we een fout maken dat deze situatie tot het doel leidt. Dat we zo terugkomen, is heel goed voor ons. Het was niet mijn beste wedstrijd vandaag, maar ik ben erg blij vanwege het doelpunt. Vertrouwen is niet het probleem. We moeten doorzetten en dan kunnen we succesvol zijn. Dat we in de laatste fase hebben gewonnen, is heel goed voor het hoofd. ”

Rico Benatelli : “Ik ben blij dat ik mijn debuut voor St. Pauli heb kunnen maken. Natuurlijk heb ik echt genoten op het veld. Het is gewoon leuk om voor deze club en de fans te spelen. Het feit dat we ook hebben gewonnen, maakt de zaak des te beter. Mijn laatste wedstrijd in de 2e divisie was lang geleden, dus het kostte me een korte tijd om erin te komen. Maar toen wilde ik de ballen, ik vroeg ernaar en deelde ze uit. Het was voor het eerst bevredigend. De fans hebben ons naar voren gestuwd. In de laatste fase hebben we twee geweldige counters uitgevoerd. Ik ben echt blij dat de spitsen zich beloond hebben ‘

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters