Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen SSV Jahn Regensburg

De teleurstelling van de Kiezkickers was enorm na de ongelukkige 1-0 nederlaag in Regensburg. Na het laatste fluitsignaal keken sportdirecteur Andreas Bornemann, Waldemar Sobota, Marvin Knoll en Henk Veerman terug op de afgelopen 90 minuten.

Sportief directeur Andreas Bornemann: “Nederlagen zijn altijd bitter, maar ze kunnen worden geclassificeerd als een van de bitterste nederlagen.Eerst heb je alles onder controle en geef je niets toe, dan krijg je zo’n slapstick-doelpunt. We hadden verschillende kansen om de leiding te nemen. Dat zou ons veel hebben geholpen, maar nu moesten we achter de gelijkmaker aan, dat speelde Regensburg in de kaarten. De eerste gele kaart voor Zier was twijfelachtig, in de tweede actie gaat hij dynamisch in het duel, maar speelt de bal. Maar dat was niet beslissend , we hebben onze vele kansen niet genomen en de tegenstander heeft een doelpunt gescoord. Buiten het missen van de kansen en het toegekende doelpunt, kan ik het team vandaag niet verwijten. We moeten onszelf aanscherpen. Het is hard werken om er uit te geraken. ”

Waldemar Sobota : “Natuurlijk hadden we ons veel voorgenomen en in het begin hadden we ook enkele mogelijkheden. Voetballend was het beter dan in de voorgaande weken, we krijgen het doelpunt tegen na een communicatiefout. We hebben de laatste tijd te veel doelpunten zo tegen gekregen. Dat brengt ons niet verder. We hebben nog twee wedstrijden tot Kerstmis, daar moeten we alles eruit halen. ”

Marvin Knoll: “Ongeacht de resultaat, moeten we zeggen dat ons plan goed was. De coach koos voor een goede tactiek, we stonden erg compact, we schakelden goed om en we hadden drie honderd procent scoringskansen, waar we minstens één van moeten maken. Dan valt de 0: 1. Na de rust wilden we absoluut en hebben ook een grote kans van Mats. Het zou niet moeten, maar toen kwam de rode kaart. We zijn toch vooruit blijven spelen. Aan het einde van de dag maken we er één fout en die wordt bestraft. We zijn gewoon niet efficiënt voor doel. Ik weet niet of je de gele-rode kaart moet geven, we spelen mannenvoetbal, dat is het punt. Zier gaat en trapt op de bal. Dat is bitter gelopen. Maar ik wil de scheidsrechter niets verwijten,we hadden 90 minuten om dit ding om te draaien. ”

Henk Veerman : “We voelden ons goed in de eerste helft, we hebben een paar honderd procent kansen, maar we scoren niet. We laten de schouders niet hangen alleen als we niet scoren, is het moeilijk om een ​​wedstrijd te winnen,. Dan is het niet goed genoeg. Als ik één doelpunt maak, is de wedstrijd anders. ”

Bron: www.fcstpauli.com