Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Hannover 96

Na de 0-1 thuisnederlaag tegen Hannover 96 stonden onze Kiezkickers de aanwezige pers te woord. Hier zijn de reacties na de wedstrijd

Andreas Bornemann : “Het was een ongunstige wedstrijd ontwikkeling, we moesten al vroeg achtervolgen en de penalty werd terecht ingetrokken. In de tweede helft hoopten we op de toeval, maar we kwamen niet tot kansen. Iedereen kende het belang van deze wedstrijd. Opnieuw hadden we weer iemand met problemen, dus moesten we weer wisselen. Het was niet nodig om deze wedstrijd te verliezen. Maar we mogen niet panikeren. ”

Robin Himmelmann : “Op dit moment is het elke week hetzelfde probleem: we maken een fout waardoor we vroeg op achterstand komen. We hebben lange periodes heen en weer gerend. In de eerste helft hadden we het gevoel dat we nog iets konden forceren. We bevonden ons in het strafschopgebied van de tegenstander, maar dat was helemaal niet in de tweede helft. Het enige doel is om de volgende wedstrijd de drie punten te behalen. De situatie is op dit moment allesbehalve positief. ”

Marvin Knoll : “Er waren vandaag niet veel kansen om aan beide kanten te scoren. Ik merkte al een bepaalde hoeveelheid spanning op het veld. Er was niet zo veel aan de hand bij beide elftallen. We hebben onszelf vandaag veel voorgesteld. We hebben een zeer goede trainingsweek gedaan. Ik kan hier veel vertellen maar uiteindelijk hebben we geen punten behaald. Nu betekend het alleen maar punten halen. Ik wil gewoon weer een wedstrijd winnen, dat is het enige wat telt. ”

Jan-Philipp Kalla : “In beide strafschopgebieden was het relatief doelkans arm. Hannover had er slechts één kans en die was binnen. Bij het tegendoelpunt verlies ik de bal. We begonnen vrij vroeg met het spelen van lange bal, wat bij onze grote spitsen een middel kan zijn.Maar we willen echt voetballen, het klinkt stom, maar we moeten blijven hard werken om de situatie om te keren. Momenteel ontbreek ons het geluk, dat moeten we terug zien te draaien. ”

Philipp Ziereis : ” We moeten gewoon meer punten halen. We werken veel op de training en tijdens wedstrijden. Vandaag wilden we hard vechten en agressief spelen,. Maar dat werkt nu niet. Het is aan ons om door te gaan. In deze competitie ziet het na een overwinning er weer heel anders uit. We hebben nog drie wedstrijden te gaan tot Kerstmis en we moeten ons hoofd erbij houden, zelfs als het een moeilijke situatie is.”

Bron: www.fcstpauli.com