Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na wedstrijd tegen Erzgebirge Aue

Na de 3-1 nederlaag bij FC Erzgebirge Aue waren onze Kiezkickers teleurgesteld over afgelopen 90 minuten. Hier zijn de reacties na de wedstrijd.

Robin Himmelmann : “We moeten eerlijk zijn tegen onszelf, dit is niet genoeg om wedstrijden te winnen. Iedereen moet begrijpen dat het alleen spelen van een fatsoenlijke bal niet voldoende is. Je moet hard verdedigen op het middenveld en voor het strafschopgebied. Meestal lijken het detail, maar uiteindelijk is het nog te weinig en dus dan is het ook niet mogelijk om punten mee te nemen. ”

Jan-Philipp Kalla : “Het zag er soms niet zo slecht uit, maar het is niet genoeg om in de Tweede Bundesliga te overleven. Wanneer men bijna elk 50-50 duel op het veld verliest wordt het uiteindelijk moeilijk om te winnen. We hadden scoringskansen, een paar corners waar alles kon gebeuren ook. Aue liet ons een tijdje doen en was bezig de bal te veroveren om dan snel om te schakelen. Bij de tegendoelpunten waren we niet slim genoeg en staan terecht met 2-0 achter. We wilden hier vandaag geen schoonheidsprijs winnen, maar we wilden de punten niet weg geven. Opnieuw zijn we in beiden opzetten niet geslaagd. We hebben zes competitiewedstrijden op rij niet gewonnen en zo is aan ons om dit te veranderen. ”

Marvin Knoll : “Week na week moeten we punten halen en we krijgen we niets. We nemen ons veel voor en dan krijgen we dergelijke doelpunten tegen. We hadden na het doelpunt even een opflakkering maar waren niet dwingend genoeg. We doen te weinig , dat ergert mij.”

Waldemar Sobota : “We hebben vandaag niet goed verdedigd, niet alleen onze verdedigers, maar alle spelers op het veld. We zijn in de eerste helft er niet in geslaagd om goed te staan en kregen twee doelpunten tegen. De scheidsrechter heeft – de scène die leidde tot de penalty- zo beslist, ik zag de scène nog niet terug. Maar er leek veel pech mee gemoeid. Het was erg moeilijk voor ons om terug te komen na de 0-2 achterstand. ”

Mats Møller Dæhli : “Ik kon alleen gisteren trainen en niet veel. De coach besloot dat het een te groot risico was om me vanaf het begin te laten spelen. We speelden een aantal goede wedstrijden, maar we kregen niet genoeg punten. Ik ben hier drie jaar en ik denk dat het tijd is om wakker te worden. We moeten als team en in het team iets veranderen en in de komende games een andere mentaliteit tonen. ”

Sören Gonther (FC Erzgebirge Aue) : “We spelen een goede eerste helft en we hadden al 3-0 kunnen maken. We hadden een probleem bij de invalbeurt van Mats en hij maakte de wedstrijd levend. Maar na de 3-1 was ik zeker dat we gingen winnen. We doen het goed als team, en de manier waarop we spelen, is zwaar voor elke tegenstander. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters