Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Buballa:”Hard werken om ons te concentreren op de laatste vijf wedstrijden van het jaar”

Na het 1-1 gelijkspel tegen VfL Bochum nam Daniel Buballa de tijd om de wedstrijd met de Hamburgse journalisten in detail te bespreken. De 29-jarige sprak over …

… het resultaat van vrijdag: “Ik denk dat we in het algemeen het moeilijk hadden om in de wedstrijd te komen. Bochum was goed, heeft alles erin gegooid en steeds weer de ruimtes gevonden. We konden ons er naast zetten en hadden ook de kansen om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk moeten we kunnen leven met het resultaat. ”

… het vroege doelpunt: “Het was vergelijkbaar met Frankfurt, omdat we daar ook vroeg doelpunten tegen kregen. We wisten wat we moesten doen en we konden direct gelijkmaken. Zo hebben we laten zien dat we tegenslagen goed aankunnen. ”

… de standaard situaties tegen Bochum: “Bochum heeft een fysiek sterk team. Toch moeten we laten zien dat we uit de hoekschoppen meer efficiëntie halen. Ergerlijk was de hoekschop met Leo Østigård. Hij kopt met een enorme kracht op doel, maar raakt alleen de doelman. Daar hebben we aangetoond dat we ook gevaarlijk kunnen zijn bij hoekschoppen. Op defensief vlak waren we gefocust bij de standaardsituaties en lieten we niets toe. ”

… de focus op de drie punten: “We moeten erop letten dat we gefocust blijven op drie punten en niet denken dat we goed hebben gespeeld en er tevreden mee zijn. In de volgende wedstrijden moeten we niet alleen goed kunnen spelen, maar ook de resultaten afdwingen. Ik zou blij zijn als we de volgende wedstrijden niet alleen goed spelen maar ook winnen. ”

… de laatste wedstrijden: “We hebben niet gewonnen sinds de laatste internationale pauze, dat hadden we ons anders voorgesteld. Het is misschien goed dat de volgende pauze er aankomt. We hadden echter graag met een overwinning deze pauze ingegaan. ”

… de internationale pauze : “In de internationale pauze hebben we nu tijd om ons voor te bereiden op de moeilijke wedstrijd in Aue. We kunnen de hele wedstrijd dan in een positieve richting sturen voor de komende wedstrijden. We zijn ook voor het hoofd blij met deze ​​pauze. We zullen hard werken om ons te concentreren op de laatste vijf wedstrijden van het jaar. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters