Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Tickets: Info verkoop thuiswedstrijden Wehen Wiesbaden, Bielefeld en Stuttgart

De verkoop van de tickets – voor leden – voor de thuiswedstrijden tegen SV Wehen Wiesbaden (14 december 2019 13u00), Arminia Bielefeld (21 december 2019 13u00) en VfB Stuttgart (31.01.-03.02./nog niet gepland) zal plaatsvinden op dinsdag 12 november 2019. Een dag later – op woensdag 13 november 2019 9u00 – kunnen bestaande klanten kaartjes kopen voor de wedstrijden tegen Bielefeld en Stuttgart. Ook de vrije verkoop voor de wedstrijd tegen Wehen Wiesbadenrijd begint op dezelfde dag.

De volgende planning van wedstrijd – die begin van volgend jaar zal plaatsvinden –  wordt naar verwachting aangekondigd na week 45 (4-10.11.). Daarom kan worden aangenomen dat de wedstrijd tegen VfB Stuttgart voor het begin van de verkoop zal vastgesteld zijn.

LEDEN VOORVERKOOP

Alle leden hebben op dinsdag – 12 november 2019 van 9 tot 18 uur – het recht van eerste koop op kaarten voor de laatste twee thuiswedstrijden van het jaar – tegen Wehen Wiesbaden en Bielefeld – en voor de eerste thuiswedstrijd van het jaar 2020, tegen Stuttgart. Leden moeten minimaal vóór 1 oktober 2019 lid zijn van de vereniging en kunnen alleen tickets voor zichzelf bestellen en niet voor andere leden.

Alle leden die niet in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, seizoenskaart Zuid of seizoenspakket), hebben recht op aankoop van maximaal twee kaarten (waarvan maximaal één staan) voor de wedstrijden tegen Bielefeld en Stuttgart en maximaal vier kaarten (waarvan max. één staan) voor de wedstrijd tegen Wehen Wiesbaden.

Alle leden die al in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarpas Zuid of seizoenspakket) hebben het recht van eerste koop voor maximaal twee zitplaatsen (Bielefeld, Stuttgart) of vier zitplaatsen (Wehen Wiesbaden).

De kaarten kunnen alleen online of per telefoon besteld worden.

De bestellingen worden dienovereenkomstig verzonden of gedeponeerd. Afhaling van de bestelde en betaalde kaarten bij het ticketcentrum zijn mogelijk vanaf maandag 18 november 2019. Bij het ophalen tijdens een speeldag wordt 4, – Euro extra in rekening gebracht. De kaarten kunnen alleen worden afgehaald bij de kassier in de Gegenrade op wedstrijddagen. Dienovereenkomstig is het niet mogelijk op de wedstrijddag in de Zuidtribune af te halen.

HIER is er meer informatie over het onderwerp voorverkoop door leden

VERKOOP AAN BESTAANDE KLANTEN & VRIJE VERKOOP

Als tickets nog steeds beschikbaar zijn na de voorverkoop van leden, kunnen ze worden gekocht vanaf woensdag 13 november 2019 om 9 uur.

Voor de eerste twee wedstrijden tegen Bielefeld en Stuttgart kunnen bestaande klanten kaartjes kopen. Bestaande klanten zijn degenen die vóór 30 oktober 2019 online of telefonisch tickets voor FC St. Pauli-wedstrijden hebben gekocht en daarom bij ons zijn geregistreerd. Voor beide wedstrijden zijn er maximaal twee kaarten per wedstrijd (waarvan maximaal één staan) mogelijk. Voor de wedstrijd tegen Wehen Wiesbaden kunnen tickets worden gekocht in de vrije verkoop. Voor deze wedstrijd zijn maximaal vier kaarten (waarvan maximaal één staan) mogelijk.

De kaarten kunnen online of telefonisch of ter plaatse bij het ticketcentrum worden gekocht. Eveneens zal op woensdag 13 november 2019 zoals gebruikelijk de staanplaatsen voor de drie thuiswedstrijden op de Zuid gekocht worden.

BESTELLEN

online bestelling

HIER gaat het rechtstreeks naar de ticket online shop voor thuiswedstrijden.

Alle leden loggen zoals gewoonlijk in met hun bekende toegangsgegevens om hun recht van eerste koop te gebruiken. Pas na een succesvolle registratie zijn de wedstrijden voor leden op dinsdag 12 november 2019 zichtbaar en te boeken. Alle bestaande klanten moeten zich ook registreren met hun bekende gegevens om op woensdag tickets te reserveren (13.11.).

Als u toegangsgegevens hebt maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” in de Ticket Onlineshop gebruiken door uw e-mailadres in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u geen inloggegevens als lid hebt, neem contact op met kartencenter@fcstpauli.com,

Telefonische bestelling

0 18 06 – 99 77 19 (0,20 € / oproep vanaf de Duitse vaste lijn, max 0,60 € / oproep vanaf de Duitse mobiele telefoon)

Ticket Center

Op dinsdag (12.11.) is er geen ledenvoorverkoop in het ticketcentrum. Het ophalen van bestelde kaarten is mogelijk vanaf maandag (18.11.).

Openingstijden
ma, di, do en vr 10.00 – 18.00 uur
wo en za 10.00 – 15.00 uur

Houd er rekening mee dat op woensdag 13 november. Het ticketcentrum vanaf 9:00 uur geopend is, in tegenstelling tot de reguliere openingstijden.

OFFICIËLE TICKET TWEEDE MARKT

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van tickets – vooral bij uitverkochte thuiswedstrijden – is er de kans om nog een ​​ticket te kopen via de officiële tweedehands ticketmarkt, geïntegreerd in de Ticket-Onlineshop van FC St. Pauli, kort voor de wedstrijd. In sommige gevallen kunnen tickets worden gekocht van fans  – die niet kunnen – aan eerlijke en door de club vastgestelde prijzen op de dag van de wedstrijd. Tip: Hoe dichter bij een wedstrijd, hoe meer tickets er worden aangeboden via de tweede handsmarkt.

Bron : www.fcstpauli.com