Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Alle krachten bundelen

Het gaat terug verder. Op zaterdag – 2 november 2019 13u00 –  ontvangt onze FC St. Pauli Karlsruher SC. Het is de tweede van drie opeenvolgende thuiswedstrijden op Millerntor. Het is ook de derde wedstrijd in zes dagen. Het wordt dus ook een kwestie van willen als het op het einde op de drie punten aankomt.

Het was intens, de tweede helft tegen Eintracht Frankfurt op woensdag 30 (30.10.). Vele sprints, duels en lange runs vormden het spel van het team van Jos Luhukay. Zoals bekend zonder de verwachte resultaat. Uitgeschakeld met applaus, was het algemene teneur na 90 minuten bekergevecht op Millerntor. Gelukkig dat FCSP geen tijd heeft om zich er lang over te ergeren, want het gaat zaterdag opnieuw verder in de competitie tegen Karlsruher SC.

Met het team van Alois Schwarz wacht veel werk op onze Kiezkickers op Millerntor. Het voetbal van Karlsruher staat niet bekend als voetbalfeest. Als promovendus spelen ze precies het voetbal dat je kunt en moet verwachten. Fysieke robuustheid, defensief georiënteerd voetbal met een sterk kop spel, dat is de manier van voetballen van de Schwartz Elf. Bovendien heeft het met Philipp Hoffmann een spits in het veld die perfect in dit concept past. Zo staan ​er ​al zeven doelpunten op de rekening van de bonkige centrum spits. Hij heeft onlangs zijn talenten getoond in de DFB Cup. Op ongewone wijze kopte hij de bal van dichtbij de bal over de lijn en scoorde daarbij het beslissende doelpunt voor de volgende ronde.

Bron: www.fcstpauli.com