Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Frankfurt

Na de 1: 2 nederlaag in de tweede ronde van de DFB Cup tegen Eintracht Frankfurt – op woensdag 30 oktober 2019 20u45 – gaven veel spelers hun reactie op de wedstrijd.

Daniel Buballa:  “Het was voor ons een beetje moeilijk om in het spel te komen en ons voor te bereiden op deze taaie tegenstander. De doelpunten kregen we te gemakkelijk tegen. Ik kan het team niets kwalijk nemen. We gooiden onszelf in alles. In de tweede helft lieten we niets toe, hoewel we moesten open spelen. Het is extreem bitter dat we onszelf niet hebben beloond voor onze prestaties. Maar ik ben enorm trots op het team! ”

Jan-Philipp Kalla:  “Natuurlijk kun je ons feliciteren, maar je kunt je ook nog steeds ergeren. De reactie van de mensen op de tribunes heeft aangetoond dat ze tevreden waren met onze prestaties. Het is vervelend dat we ons niet twee keer consequent hebben verdedigd. De resterende 80 minuten waren prima. ”

Mats Møller Dæhli: “Het eerste kwartier was slecht. Frankfurt scoorde twee doelpunten met twee acties. Daarna toonden we karakter. Uiteindelijk heeft Frankfurt het slim uitgespeeld. Uiteindelijk was het een close game. Ik ben trots op het team. ”

Johannes Flum: “Natuurlijk was ik erg blij dat ik vanaf het begin speelde. Maar ik ben erg teleurgesteld over het resultaat, omdat we ons doel om nog een ronde verder te gaan, niet hebben bereikt. Ik denk dat er meer in zat. Petje af voor ons om na de 0-2 nog zo terug te komen. Als we tegen Karlsruhe het mentale en speelse zoals vandaag op het veld krijgen, winnen we de wedstrijd. ”

Korbinian Müller:  “Twee of drie dagen geleden begon het al door te schemeren dat ik zou spelen. Gisteren bleek het waar te zijn. Ik was blij dat de coach me de kans gaf. Het was een goede ervaring voor mij om hier te spelen. Er zijn leukere eerste minuten, maar uiteindelijk heb ik aan de lichaamstaal van het team gezien dat het nog niet voorbij was. We kunnen voortbouwen op de tweede helft. Als we dit zaterdag laten zien, ziet het er heel goed uit om de drie punten te behalen. ”

Waldemar Sobota:  “We hebben in de eerste 15 minuten staan te slapen en dan is het natuurlijk moeilijk om terug te komen tegen zo’n geweldig team. Na de penalty en in de tweede helft hebben we laten zien dat we vooruit willen spelen. We hebben er alles aan gedaan om het tweede doelpunt te maken. Helaas is het ons niet gelukt. ”

Bas Dost (Eintracht Frankfurt):  “Tijdens de training had ik pijn in de adductoren, maar de medische afdeling maakte me fit voor vandaag. Bij het eerste doelpunt flankeert Martin Hinteregger de bal en gooide ik mezelf gewoon in het duel. Bij het tweede doelpunt was het een droompass van Dominik Kohr. Hij speelde de bal precies op het juiste moment en ik maakte hem af. Dat was gaaf! ”

Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt): “We hebben het ons erg moeilijk gemaakt. De penalty heeft het mogelijk gemaakt om de ketel hier aan het koken te krijgen. We hebben de leiding te gemakkelijk op genomen en hebben in de tweede helft geen oplossingen meer naar voor gevonden. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters