Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen 1.FC Heidenheim

Na de 0-1 nederlaag op 1. FC Heidenheim – op zondag 27 oktober 13u30 – vingen we enkele reacties op in de Mixed zone.

Luca Zander: “Natuurlijk was dit een standaardsituatie die extreem pijn doet. Je hebt gezien dat het een ingestudeerde variant was en het duurde lang voordat de uitvoering plaatsvond. Dit mag ons niet overkomen omdat we alerter moeten zijn. We hadden op het einde genoeg kansen die we moeten afwerken. Voor mij was het belangrijk om terug te zijn in de 2e Bundesliga, maar na een verloren wedstrijd kan ik niet gelukkig zijn. ”

Daniel Buballa: “De afstanden waren veel te groot voor ons. We verdedigden als team niet goed. Het was niet genoeg – zo wordt het moeilijk. We waren niet verrast door de vele veranderingen in de startende elf. We hebben altijd goed gespeeld tot de laatste pass, maar dan waren we te aarzelend. Zoals we de afgelopen weken al hebben gezien, missen we dadendrang zowel van voor als van achter. We krijgen opnieuw een doelpunt op een hoekschop. We moeten allemaal een beetje meer wakker worden. ”

Marnon Busch (1. FC Heidenheim):  “We hebben vandaag bijna niets toegestaan, dus ik denk dat de overwinning gerechtvaardigd is.”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply