Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Luhukay: “Heidenheim heeft het afgedwongen”

Op de persconferentie na de 0-1 nederlaag van onze Kiezkickers bij 1. FC Heidenheim – op zondag 27 oktober 2019 13u30 – hadden de coaches Jos Luhukay en Frank Schmidt beide een verschillende humeurstemmingen.

Coach Jos Luhukay was niet blij met de manier waarop de nederlaag bij de eerste FCH tot stand kwam: “Het lijkt erop dat FC St. Pauli een favoriete tegenstander is voor Heidenheim. Het is de zesde keer dat we niets terugnemen naar Hamburg. We zijn teleurgesteld en gefrustreerd dat het zo is gebeurd, maar we zijn het onszelf verschuldigd. De laatste consequentie en vastberadenheid hebben zowel defensief als offensief niet getoond zoals we het hadden gepland. En als je de twee, drie honderd procent kansen niet gebruikt, heb je geen recht om hier punten te nemen. Heidenheim heeft nauwelijks kansen gehad, maar het doelpunt is uiteindelijk beslissend. Heidenheim heeft het gedwongen en wij niet, dus het is welverdiend. “

Anderzijds was coach Frank Schmidt niet ontevreden over de houding van zijn team: “We waren verrast door de opstelling van de tegenstanders en zochten in de eerste helft naar oplossingen. In de loop van het spel hebben we hard aan het spel gewerkt. Desondanks hebben we niet de fout gemaakt dat we teveel hebben gespeeld. St. Pauli heeft meer vertrouwen als onze tegenstander. In de tweede helft zijn we omgedraaid en hebben we de speelstructuur over de vleugels geschoven. Dat heeft ons geholpen meer normen te hebben. In de 52e minuut hadden we echter geluk. Aan de andere kant maken we het standaarddoel. Daarna hebben we nog steeds de kans voor de 2: 0. Maar uiteindelijk ben ik tevreden met het succes en de werkoverwinning. “

Leave a Reply