Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reactie na de wedstrijd tegen SV Darmstadt 98

Na de 0: 1 nederlaag van onze Kiezickers tegen SV Darmstadt 98 – op zaterdag 19.10 13u00 – vingen we reacties voor jullie op in de Mixed-zone.

Waldemar Sobota : “We wisten dat het moeilijk zou zijn en dat de tegenstander stabiel en dicht zou staan. We hebben ons in het aanvallende gedeelte moeilijk gemaakt en konden niet afwerken. Het is bitter als je een tegendoelpunt krijgt op een standaard. We waren vandaag niet de mindere ploeg, maar slaagden er niet in om te scoren. We moeten dit van ons afzetten en verder kijken. ”

Daniel Buballa : “Vandaag ontbrak het ons aan de vastberadenheid die bij ons de laatste wedstrijden de doorslag gaf. Maar het is ook moeilijk tegen zo’n compact team te spelen. We hadden de kansen die we niet consequent uitspelen. Darmstadt was slimmer en doelgerichter. ”

Marvin Knoll:  “We hebben alles geprobeerd en wilden voetballen. Ze hadden onze pas lijnen afgesloten en ze wilden via Heller counteren. Dat was hun enige middel. We hadden niet de oplossingen en rust voor doel om kansen te creëren en om te scoren Als er niets aan de voorkant werkt, moet je minstens één punt meenemen en niet een doelpunt uit het niets pakken. Daarvoor vond ik Darmstadt onschadelijk en het verliezen van deze wedstrijd is erg bitter. ”

Robin Himmelmann:  “Darmstadt heeft defensief werk gedaan en ons niet genoeg ruimte gegeven, maar ik dacht helemaal niet dat we ideeën hadden. We waren zo nu en dan gevaarlijk in het strafschopgebied, de tegenstander wachtte en probeerde te counteren. We hebben ons ritme van de laatste wekende dingen niet gevonden. Natuurlijk kunnen we niet elke wedstrijd aan de bovenste limiet spelen, dus moeten we de nul houden. Tegen een sterk verdedigend team verliezen was niet nodig. ”

Mats Møller Dæhli:  “Ik dacht dat de energie en passie er waren, maar we misten vandaag de laatste kwaliteit. Darmstadt heeft goed werk geleverd, het is moeilijk om tegen hen te spelen, we moeten doorgaan en hard blijven werken. We hadden de eerste 20 minuten een goede fase waar we moeten scoren. Maar zelfs als we dat niet doen, moeten we een punt behalen en het standaarddoelpunt mag ons niet overkomen. ”

Marcel Schuhen (SV Darmstadt 98) : “Het is gewoon heel mooi, iedereen is een steen van het hart gevallen. Het was een mooie, vuile 0: 1 in de motregen. Voor ons was het belangrijk dat we winnen. De manier waarop interesseert ons niet. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply