Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Woordje van Oelie in verband met geval S*hin

Hallo Derbysieger(*innen),

Onze club gaat de afgelopen dagen – en niet voor het eerst door Cenk Sahin – door een woelige storm. Vandaag heeft onze club FC St. Pauli  – voor mij – de correcte en enige mogelijke beslissing genomen om Sahin vrij te stellen van onze club.

Even samenvatten:

Het Turkse leger voert sinds 9 oktober een aanval uit op het noordoosten van Syrië. De Turken willen de Koerdische strijders uit het gebied verdrijven, volgens president Erdogan zijn het terroristen.

We weten allemaal dat dit lulkoek is, deze oorlog dient alleen om de tanende populariteit van de dictator te verbergen. Eerder ging onze Turkse ‘vriend’ al in de fout om zijn loyaliteit en liefde aan de dictator te tonen. Nu ging hij opnieuw over de schreef via een posting op Instagram ivm de inval. Wellicht heeft deze posting verschillende redenen en is het gissen: komt uit pure domheid, sociale druk of gericht zijn situatie bij FCSP onmogelijk te maken.

Omdat de gemoederen erg hoog dreigen op te lopen en meteen na de posting door alle supportersclubs werd opgeroepen om zijn ontslag, is het vrijstellen de meest humane en enige oplossing.

PS. Wie niet tevreden (of niet kan vinden) is met het standpunt van de club en onze club mag dit aan mij laten weten dan verbreek ik zonder problemen het lidmaatschap.

Nooit meer oorlog
Nie wieder Krieg
No more war
Forza Deniz Naki

Greetz Danny aka Oelie

Leave a Reply