Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Welkom (terug) Korbian Müller !

FC St. Pauli heeft gereageerd op de blessure van Svend Brodersen en heeft doelman Korbinian Müller opnieuw vastgelegd. De 28-jarige zat zonder club nadat zijn contract eind vorig seizoen bij onze Kiezclub was afgelopen. Hij krijgt nu een contract tot 30 juni 2020.

In het seizoen 2018/19 stond Müller 13 keer in het doel van de FCSP U23 in de Regionalliga Nord, waar hij acht keer de netten wist schoon te houden. Voorafgaand aan zijn periode bij FC St. Pauli, had de keeper de kleuren van Spielvereinigung Unterhaching en Stuttgarter Kickers verdedigd en speelden hij in totaal 115 wedstrijden in de Derde Liga.

De reacties:

Hoofd van sport Andreas Bornemann : “We zijn verheugd dat Korbinian zo snel heeft bevestigd en terug aan boord is. We zijn er zeker van dat hij het ontstane gat zal dichten en het team zal ondersteunen met zijn ervaring.”

Hoofdcoach Jos Luhukay : “Korbinian Müller is de ideale oplossing voor ons omdat hij de club en het grootste deel van het team kent en daarom snel aan ons zal wennen.”

Korbinian Müller : “Het is een beetje alsof ik niet weg ben geweest, de omgeving is me erg bekend, dus ik ben blij dat ik er weer ben. Ik wil het team helpen een goed seizoen te spelen en wens dat Svend snel zal herstellen. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply