Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Luhukay: “We hebben een goede uitwedstrijd gespeeld”

Op de persconferentie na de 1-1 gelijkspel – op zondag 6 oktober 2019 13u30 – tussen 1. FC Nürnberg en FC St. Pauli waren beide coaches tevreden met de prestaties van hun teams.

Vooral over het eerste half uur was coach Jos Luhukay tevreden. “We hebben in het eerste half uur laten zien dat we op de goede weg zijn”, zei hij, verwijzend naar de voetbalprestatie van zijn team. Hier heb je gezien waarom zijn team op een positieve weg is. Tegelijkertijd was hij teleurgesteld over het feit dat men in het begin geen meer voordeel had gehaald uit zijn superioriteit: “We hadden een tweede doelpunt kunnen maken.” Na de pauze stond het team van Jos Luhukay tegenover steeds sterkere gastheren. “Mijn team verdedigde hier goed, alleen bij het doelpunt hebben nagelaten” zei Luhukay, wijzend op de gelijkmaker. Over het algemeen kunnen we alleen tevreden zijn met de prestaties van onze Kiezkicker: ” Ik moet het team complimenteren. Het team leverde vandaag een goede uitwedstrijd af. Ik ben niet ontevreden – integendeel. “

Zijn coach-collega Damir Canadi deed hetzelfde als Jos Luhukay en prees zijn eigen team voor de getoonde prestaties. Hoewel zijn ploeg in de eerste helft niet op snelheid zat, maar zijn team toonde een geweldig gezicht na het doelpunt en maakte gelijk. “In de tweede helft begonnen we goed en waren extreem aanwezig”, prees de coach van Neurenberg. “We toonden dat we de wedstrijd wilden winnen en we hebben het goed verdedigd tegen de snelle tegenaanval. We hebben geweldige prestaties geleverd en ik moet ook een groot compliment geven aan mijn team”, concludeerde Canadi.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply