Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen SV Sandhausen

Op zondagmiddag 29 september 2019  waren onze Kiezkicker blij met de derde thuisoverwinning op een rij en een echt sterke prestatie voor hun thuispubliek. In de Mixed-Zone keken onze jongens tevreden terug op de wedstrijd tegen SV Sandhausen.

Kapitein Daniel Buballa We hebben de laatste weken super gewerkt en een nieuwe tacktiek ingeslepen zodat het vandaag – of een paar kleinigheden na – super gewerkt heeft. Dat maakt ons dit sezoen sterk. Wanneer iemand uitvalt staat er een andere klaar. Ik ben echt blij voor Victor die Dimi – die de laatste weken zeer sterk was – fantastisch vervangen heeft. Chapeau. Maar zoals gezegd : het maakt ons sterk dat we ook in de tweede rij de kop niet in het zand steken, maar hard werken en een goede wedstrijd spelen. We kunnen ons vandaag nog aan het ene of andere ergeren – zoals ik tegen HSV – dat we de kansen niet afwerken. Maar het is ook goed dat we nog dingen kunnen verbeteren. Na zo’n soevereine gespeelde 2-0 moeten we ons liever verheugen, in plaats van ons te ergeren over de gemiste kansen. We hebben een goed humeur en willen op boven aan blijven. We hebben plezier op het veld en spelen goed voetbal. Daar willen we nu op voortbouwen. ”

Viktor Gyökeres : “We hebben allemaal hard gewerkt vandaag. Het doelpunt betekent enorm veel voor mij. Ik kwam in de zomer naar FC St. Pauli en wilde het team helpen, en vandaag had ik eindelijk de kans om dat te doen, en ik deed het ook. Onze prestaties was erg goed vandaag, ons doel bleef schoon en we scoorden twee doelpunten – het had er zelfs drie kunnen zijn, maar zoals ik al zei, we hebben allemaal hard gewerkt en gekregen wat we verdienden. ”

Waldemar Sobota : “Vandaag hebben we tot het einde soeverein gespeeld  en hoewel we meer doelpunten hadden kunnen maken, zijn we blij met de overwinning. Ik heb de laatste tijd veel respect voor de prestaties van Diamantakos, Lawrence en Conteh, maar de mensen, die als alternatief invallen brengen bijna altijd hun prestaties. We zijn gewoon een geweldige groep en hebben het vandaag goed gedaan, we hebben de derde thuiswedstrijd in serie gewonnen. Wanneer we dan een paar meer punten halen bij de uitwedstrijden, kan het een interessante worden. Maar ik wil nu niet over de rangschikking praten. We hebben vandaag een goede wedstrijd gespeeld en daarop kunnen we voortbouwen. ”

Marvin Knoll : “We hadden slechts één grote speler in aanval met Viktor, dus ik speelde een beetje meer aanvallend, ik ben fysiek robuust en ik wilde de ballen vasthouden. Dat liep redelijk goed voor mij. Een doelpunt vandaag voor mij zat er niet in, maar we hebben gewonnen en drie punten behouden, dat is het belangrijkste. ”

Robin Himmelmann : “We hebben een echt hoge kwaliteiten in het team, iedereen daagt elkaar uit, de jongens in de eerste elf, maar ook de jongens die de eerste elf in training tegenkomen. Zij zijn een belangrijke factor. In principe hebben we vandaag twee of drie wijzigingen niet erg gevonden. We hebben gespeeld op een manier waar we vandaag heel blij mee kunnen zijn, het is een goed gevoel om te weten dat we in staat zijn om vol gas te gaan en de nul te behouden. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply