Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FC St. Pauli en Ben & Jerry steunen gezamenlijk kleurrijke initiatieven

Het is kleurrijk, een beetje gek en elke lepel doet iets goeds. FC St. Pauli en Ben & Jerry’s lanceren samen hun eerste ijsversie. De limited edition “Melting Potts (smeltkroes)” – is nu verkrijgbaar en heeft een ondubbelzinnige, eigentijdse boodschap: alles bij elkaar voor een samenleving waar geen mens illegaal is en elke variëteit welkom is, een smeltkroes.

In heel Duitsland pleiten mensen voor goede samenleving en een open, tolerante samenleving. FC St. Pauli, het ijsmerk Ben & Jerry’s en de Amadeu Antonio Foundation werken nu samen voor deze mensen. Met de verkoop van het beperkte ijs “Melting Potts (smeltkroes)” worden initiatieven ondersteund die dagelijks staan ​​voor solidariteit, gelijkheid en diversiteit. Het gemeenschappelijke doel is om samen een bedrag van 150.000 euro te verzamelen bij de verkoop van de limited edition. Onder de slogan “Laten we barrières smelten” willen de FCSP en Ben & Jerry’s barrières smelten en minder ruimte laten voor rechtse haat.

“Melting Potts (smeltkroes)” is een heerlijk karamelijs geroerd met karamelsaus en met chocolade bedekte karamelstukjes – zo smaken diversiteit en solidariteit weer zo goed! Het opvallende ontwerp van de nieuwe variëteit is geïnspireerd op de typische lokale straatkunst in elke hoek van St. Pauli. Het is de eerste lokaal ontwikkelde voor Duitsland ijsvariëteit van Ben & Jerry’s en ijsfans zullen de beperkte editie nu in de winkels vinden.

“De FC St. Pauli pleit al tientallen jaren voor een niet-discriminerende wereld, des te beter dat we nu een voorbeeld kunnen stellen met Ben & Jerry’s: een ijscoupe met een atitude.” Melting Potts (smeltkroes) “staat voor een open samenleving. Iedereen is welkom en er is geen plek voor racisme en homofobie. We hopen dat onze fans het hierover eens zullen zijn dat activisme nog nooit zo goed heeft geproefd, “zegt Martin Drust, marketingdirecteur van FC St. Pauli.

Swantje Abrams van Ben & Jerry voegt eraan toe: “We zijn er trots op samen te werken met onze vrienden van FC St. Pauli om de ‘Melting Potts (smeltkroes)’ te lanceren in een tijd waarin een handvol mensen onze samenleving proberen op te delen naast. Iedereen die gelooft dat homofobie en racisme geen plaats hebben en waar vluchtelingen onze hulp verdienen. Wanneer de ‘smeltkroes’ een ondergeschikte rol kan spelen bij het bevorderen van meer gelijkheid en begrip en we kunnen een paar fans verrassen met heerlijk ijs – dan zijn we blij. “

_____

Doe mee en word zelf actief :

De opbrengst van de “Melting Potts (smeltkroes)” is bedoeld om al die initiatieven te bereiken die nu nog harder werken aan democratie en grondrechten voor alle mensen. De alliantie van Ben & Jerry’s, KIEZHELDEN (en zijn fondsenwervingscommissie) en de Amadeu Antonio Foundation zullen de fondsen vanaf januari 2020 besteden aan principes voor gedeelde donatie. Van 1 november tot 15 december 2019 kunnen vrijwilligers hun projecten indienen: projecten op basis van KIEZHELDEN voor Hamburg, Amadeu Antonio Foundation voor projecten in de rest van de republiek. De projecten ontvangen een onconventioneel en snel met 500 tot 5.000 euro als basis om de samenleving inclusiever te maken.

Letop! met intoleranties voor bepaalde producten

Bron: www.fcstpauli.com
Ben en Jerrys
Amadeu Antonio Foundation

Leave a Reply