Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Ticketinfo: Kaartverkoop uitwedstrijd bij SSV Jahn Regensburg

De tickets voor de uitwedstrijd bij SSV Jahn Regensburg – op zondag 8 december 2019 13u30 – zijn voor het publiek te koop vanaf 15 oktober 10u00  (ongeacht of met of zonder seizoenskaart of lidmaatschap) die meer dan 50 kilometer van Millerntor bestellen via Auswaertskarten@fcstpauli.com .

De volgende informatie is vereist bij een bestelling:

  • Adres van de ontvanger
  • telefoonnummer
  • Informatie over lidmaatschap / seizoenskaartbezit en indien beschikbaar inclusief lidmaatschap of kaartnummer
  • Als u voor andere MIT / DK-houders wilt bestellen, worden de namen en nummers van de MIT / DK-houders gevraagd.

En omdat dit steeds opnieuw wordt gevraagd: je kunt natuurlijk eerst bestellen wat men zich voorstelt. We moeten deze vragen als de vraag het bescheiden contingent overschrijdt. Het kan voorkomen dat we slechts één staanplaats-kamer per lidmaatschap / seizoenskaart mogelijk kunnen maken. Wij zijn het aanspreekpunt voor 30.000 leden en 15.000 seizoenskaarthouders, die in theorie een pre-aankoopoptie hebben. Omdat het vrij duidelijk is dat we de verkoop MOETEN verlagen – in de zin van evenwicht! Je kunt alleen maar hopen dat het zich oplost.

Lokale mensen kunnen de tickets hier kopen. De start van de verkoop wordt eind oktober / begin november verwacht (kalenderweek 44 of 45) en wordt tijdig op de startpagina aangekondigd. Afhankelijk van het beschikbare contingent en de vraag ernaar, zullen we gunningscriteria formuleren. Het is duidelijk dat we leden en seizoenskaarthouders een pre-aankoopoptie geven. Verdere informatie over de start van de verkoop voor binnenlandse, voor toewijzing van quota en prijzen volgt op dit punt.

Uw servicecentrum

Leave a Reply