Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Luhukay:” We willen de dolle belevenis verder zetten”

Op vrijdag 27 september 2019 sprak coach Jos Luhukay op de persconferentie voor de thuiswedstrijd tegen SV Sandhausen – op zondag 29 september 2019 13u30 –  over de tegenstander en hun sterke punten, maar ook over de geblesseerden van zijn eigen team en zijn plan om ze te vervangen. Luhukay over …

SV Sandhausen : “Ze zijn goed begonnen aan het seizoen – wat voor velen misschien een verrassing is – maar het team is goed georganiseerd, heeft een eigen stijl, wat hun tegenstanders erg moeilijk heeft gemaakt. Ze staan ​​niets voor niets op de vijfde plaats, wat zeer respectabel is. We moeten deze tegenstander zeer serieus nemen, vanaf de eerste minuut moeten we werken aan onze eigen stijl van spelen en manieren vinden om ons het spel succesvol te maken. ”

… de sterke buitenspelers van de SVS : “Dennis Diekmeier speelt met veel dynamiek en is zeer aanvallend ingesteld. We moeten nadenken over wie aan de buitenkant offensief iets voor ons kan klaar maken en in de omschakeling de weg terug kan vinden om Diekmeier op te vangen. Sandhausen speelt op beide flanken erg offensief en probeert veel druk uit te oefenen. De spelers die op onze flanken spelen moeten niet aanvallend denken maar ook verdedigend. Ze zijn heel gevaarlijk langs de buitenkanten. Ze hebben een centrale spits, Kevin Behrens, die heel goed is met de kop. Maar Sandhausen komt niet alleen met Behrens in het strafschopgebied maar met drie of vier spelers. Het is dus belangrijk om de voorzetten van de flanken te vermijden. ”

… de terugkeer naar Millerntor : “Natuurlijk ben ik blij dat we een thuiswedstrijd hebben die alweer is uitverkocht. We hopen op een geweldige sfeer, het is nog niet zo lang geleden dat we hier een geweldige sfeer en een geweldige ervaring hebben gehad.We willen hiermee doorgaan in onze volgende thuiswedstrijd tegen Sandhausen. ”

… de huidige personeelssituatie : “Elf spelers zijn niet beschikbaar. Dus de kader is niet zo groot. Langdurige geblesseerden Philipp Ziereis en Henk Veerman zijn nog niet beschikbaar. Christopher Avevor, YiYoung Park, Aurel Loubongo, Dimi Diamantakos, James Lawrence , Luis Coordes, Luca Zander en Cenk Sahin – zijn de spelers die niet kunnen spelen. Youba Diarra is geschorst voor zondag, waardoor we met elf spelers achterblijven. De beslissing over Christian Conteh nemen we vandaag of morgen of hij bij de selectie hoort of dat hij begint. Hij is de afgelopen dagen niet honderd procent geweest. ”

… de blessures van Diamantakos en Lawrence James heeft spierproblemen. Maandag zal hij opnieuw MRI worden onderzocht of dat hij mogelijk tegen Neurenberg kan spelen. Dimi is twee tot drie weken uit. ”

… mogelijke alternatieven in de startende line-up : “Daniel Buballa heeft twee, drie keer in centrale verdediging gespeeld, maar ik wil dat nog steeds open laten. We hebben nog twee trainingssessies. Ik ben nog niet zeker en zal op de laatste training beslissen hoe de verdediging uitziet. Tegen Sandhausen zal het uiterst belangrijk zijn dat we enige stabiliteit en enig vertrouwen in de opbouw hebben. Voor Dimi hebben we Viktor en Borys twee alternatieven. Borys komt uit een langere blessure terug, Viktor is het langste erbij. Hij heeft nog niet vanaf het begin gespeeld,  het zijn twee zeer verschillende spitsen en ik wil vandaag en morgen nog wat indrukken krijgen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply