Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ticketinfo: Kaartenverkoop wedstrijd bij Heidenheim

De kaartverkoop voor onze uitwedstrijd bij 1. FC Heidenheim op zondag 27 oktober 13u30 voor lokale leden en seizoenskaarthouders die 50 kilometer of dichter bij Millerntor wonen start op donderdag 26 september. We beginnen met verkoop aan het ticketcentrum om 10 uur! Voor deze wedstrijd is er geen online verkoop voorzien (zie link naar de algemene informatie over uitwedstrijd verkopen). Een vrije verkoop, als uit de lidmaatschaps- en seizoenskaarteigenaar nog steeds kaarten over zijn begint op vrijdag 27 september 2019.

QUOTAGROOTTE EN VERDELING

We hebben 1200 staande en 300 zitplaatsen ontvangen van Heidenheim. De fanshop ontvangt 385 staanplaatsen en 20 zitplaatsen. Er blijven dus 815 staan- en 280 stoelkaarten over in het ticketcentrum. Van dit aantal zijn er nog eens 425 staanplaatsen en 15 zitplaatsen beschikbaar voor de houders van een seizoenskaart. Met ander woorden zijn ze dus 390 staan en 265 zitplaatsen te koop. ‘Buitenlanders’ kunnen die deze sinds dinsdag 10 september kunnen reserveren (informatie: HIER! ) ontvangen 195 staanplaatsen en 133 zitplaatsen. Hetzelfde aantal kaarten wordt lokaal verkocht. Als er lokaal minder vraag is, kunnen we meer tickets toekennen aan ingeschreven klanten.

_____

VERKOOP VOOR ‘BINNENLANDERS’

We verlenen het recht van eerste koop eerst aan leden en seizoenskaarthouders. Eerst komen de leden en seizoenskaarthouders die wonen binnen een bereik van 50 kilometer rond Millerntor aan de beurt op donderdag 26 september 10u00 het recht op eerste koop. Een lid of seizoenskaarthouder kan één staanplaats of twee zitplaatsen kopen en kaartjes kopen (ook voor een ander lid en / of een andere seizoenskaarthouder) zodat één persoon met maximaal twee staan of vier zitplaatsen naar huis kan gaan (seizoenskaarten, of lidkaart moeten worden getoond).

_____

VERKOOP VOOR ‘BUITENLANDERS’

Alle leden en seizoenskaarthouders die meer dan 50 kilometer van Millerntor wonen en die al een bestelling hebben geplaatst worden beantwoord in kalenderweek 39, mogelijk in kalenderweek 40. Of we alle bestellingen van leden en seizoenskaarthouders kunnen uitvoeren valt nog te bezien. Wij verwerken de bestellingen traditioneel chronologisch bij ontvangst en vertellen u wat mogelijk is.

Alle niet-leden of niet-seizoenskaarthouders die meer dan 50 kilometer van Millerntor wonen en die al een bestelling hebben geplaatst, worden tijdens kalenderweek 40 gecontacteerd. We zullen u vertellen wat haalbaar is. Het is waarschijnlijk dat we alleen zitplaatsen kunnen aanbieden, indien aanwezig. We zullen zien …

Verdere bestellingen van leden en houders van seizoenskaarten, evenals van houders van niet-seizoenskaarten of houders van niet-seizoenskaarten worden per e-mail naar Auswaertskarten@fcstpauli.com gestuurd (geef een adres op), maar we kondigen al aan dat de algemene situatie krap zal zijn.

_____

ROLSTOELEN KAARTEN

Rolstoelgebruikers moeten ook via e-mail contact met ons opnemen, ongeacht of ze binnenlands of buitenlands zijn. Vooraf informatie: er zijn een klein aantal frequente reizigers die bijna naar elke uitwedstrijd aan, die geven we meestal voorrang. Aangezien we slechts drie rolstoelkaartkaarten voor de wedstrijd in Heidenheim hebben, worden de zaken echter zeer krap.

_____

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN VEILINGEN

Gedetailleerde en algemene informatie over de uitwedstrijdenverkoop kunt u hier lezen: KLIK!

Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst gericht is om de kansen op kaarten te verbeteren. Een lidmaatschap verhoogt de kansen op kaarten. Houders van een seizoenskaart en leden krijgen een voorkoopoptie voor elke uitwedstrijd (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat waarschijnlijk aan alle kaartaanvragen zal worden voldaan).

prijzen

  • Standaard kamer normaal (blok E1): 13,50 Euro
  • Staanplaats verlaagd (toegekend aan ADK en fanwinkel): 8 euro
  • Zitplaats (blok E2): 26,50 Euro
  • Rolstoelgebruikers: 13,50 Euro

Stadiom kaart

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply