Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Luhukay:”Wij weten dat Osnabrück alles in de weegschaal zal gooien”

Op zondag 22 september 2019 13u30 speelt FC St. Pauli uit bij VfL Osnabrück. Op vrijdagmiddag 20 september sprak hoofdcoach Jos Luhukay op de officiële persconferentie vóór de wedstrijd met de Hamburgse pers over …

… de komende tegenstanders: “VfL Osnabrück is tot nu toe zeer goed begonnen aan de competitie, ze hebben de euforie meegenomen en zijn zeer positief de thuiswedstrijden  aangegaan, ze wonnen met 3-0 tegen Karlsruhe en met 4-0 tegen tegen Darmstadt. Ze zijn erg flexibel in het balbezit en zijn altijd gevaarlijk van voor. Het Bremen Stadium is niet zo groot, maar het heeft een echte voetbalsfeer. We weten wat dat betekent: de fans van Osnabrück drijven hun team naar hoge prestaties – net zoals bij ons. ”

… over de komende uitdaging voor de FCSP: “In Osnabrück hebben een nieuwe uitdaging waar we ons op moeten richten, maar we hebben het tot nu toe altijd goed gedaan in onze uitwedstrijden. Als we goede stabiliteit in de verdediging vinden zijn we in staat aanvallende mogelijkheden te creëren. Het wordt natuurlijk geen gemakkelijke wedstrijd, maar het kan niet worden vergeleken met de wedstrijd tegen HSV afgelopen maandag. De druk en spanning waren onvergelijkbaar groter op maandag. Nu moeten we terug keren naar de dagelijkse gang van zaken. Ik begin vanuit een positief standpunt, namelijk dat we volledig gefocust zijn en ons best zullen doen om de goede prestaties af te leveren. ”

… de personeelssituatie: “Kevin Lankford heeft rugklachten en zal waarschijnlijk geen optie zijn voor zondag, Ersin Zehir, Jakub Bednarczyk en Niklas Hoffmann spelen voor onze U23 op zaterdag. Svend Brodersen en Cenk Sahin zijn ziek. Dimitrios Diamantakos is ook ziek maar hopelijk kan hij vandaag weer trainen. Dimi heeft een goede run op het moment. Het zou jammer zijn als hij er zondag er niet bij kan zijn. Christian Conteh kreeg maandag een schop in de kuit. Gisteren had hij problemen tijdens de training in de dij en moest hij de training afbreken. We moeten zien of hij kan spelen. Alle jongens zijn heel hardwerkend en toegewijd op training. Niet alleen de spelers die in de Derby speelden, maar ook alle anderen. Ik zal kijken wat het beste is voor het team op zondag. ”

… de Derby: “Er is niets mooiers dan opnieuw te kijken naar de volgende wedstrijd nadat we maandag succesvol zijn geweest in een te gekke sfeer.” Dit geeft nog meer motivatie en vertrouwen voor de komende wedstrijd. Maar uiteindelijk weten we dat VfL Osnabrück alles in de weegschaal zal gooien om tegen ons te winnen. ”

De volledige PK is gratis verkrijgbaar bij FC St. Pauli TV !

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply