Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen h$v

“Derby-winnaar, Derby-winnaar” en “Hamburg is bruin-wit” galmde het na het laatste fluitsignaal door Millerntor. Onze Kiezkickers vierden hun Derby-overwinning uitbundig en namen lang de tijd voor hun fans. In de Mixed-zone keken onze Kiezkickers erg tevreden naar de afgelopen 90 minuten terug.

Daniel Buballa: “Ik voel me het meest trots op hoe we vandaag hebben gepresteerd. Vanaf het begin toonden we de overtuiging dat we niets liever wilden dan deze wedstrijd te winnen. We speelden goed voetbal, we verdedigden heel goed. Er was zo’n drukfase die je tegen goede teams zoals h$v hebt en waar moet je doorheen moet komen. We hebben het gehaald en na de pauze, in de tweede drukfase van hun sloegen we toe. Met de 2-0 hebben we achteraan soeverein gespeeld, daar waar we de afgelopen weken niet waren in geslaagd. Chapeau voor het team, die een overtuigende prestatie in de derby heeft getoond. Veel beter kun je het niet doen. Als we de 3-0 maken kunnen we eerder het feest inzetten.Maar het is zo ook uitstekend. ”

Mats Møller Dæhli : “Vandaag was buitengewoon belangrijk, de sfeer was uitstekend. Ik ben nog steeds een beetje sprakeloos, de fans hebben ons onze grenzen doen verleggen voor hun waarden. We hadden geluk in de ene of de andere fase, maar het was gewoon geweldig. Alle spelers waren gewoon geweldig vandaag. Maar het zijn uiteindelijk  maar drie punten en we zondag naar Osnabrück. ”

Marvin Knoll Vandaag waren we moedig, niet zoals over enkele maanden. We waren vinnig en hadden vertrouwen om hoger te spelen. Een paar maanden geleden verloren we met 0-4 en was het verhaal zeer bitter. Deze zege is vooral voor onze fans. Die verheugen zich nog het meeste. Ze waren gewoon geweldig, ze hebben ons gedragen ook na het einde. Ze hebben steeds geapplaudisseerd bij elke actie die we deden. Dat was ongelofelijk. De fans hebben een reuze aandeel in de overwinning. Voor de 2-0 heb ik tegen Mats gezegd dat de ruimte groot was. Dat heeft heeft Mats  geweldig gedaan. Bij de 1-0 dacht ik gescoord te hebben, gelukkig was Dimi alert. Hij is gewoon een voelbloedaanvaller die steeds op de juiste plaats stat. De prestatie van het team was echt top, we waren goed zowel in de strijdlust als voetballend. Daarom zijn we terecht Derby-winnaar. De overwinning geeft samenhang, zoals je na de wedstrijd hebt gezien. Dat moeten we meenemen. We moeten doorgaan en niet berusten op de overwinning van Derby. Onze fans kunnen er langer van genieten, maar wij vinden het alleen vandaag en morgen leuk, maar dan gaat het door. ”

Robin Himmelmann : “Vandaag hebben we een wedstrijd gewonnen die een speciale betekenis heeft voor veel mensen en de vreugde is af te lezen van de fans. Ik weet dat het maar een van de 34 spellen is, maar het geeft een geweldig gevoel. Als je de wedstrijd moest regisseren dan zou je hem zo vastleggen. ”

Daniel Heuer Fernandes (HSV) : “We kwamen niet goed in de wedstrijd, de eerste 30 minuten waren niet goed van ons.We speelden te defensief, de gaten waren te groot. Dit is niet wat we de laatste keren hebben laten zien. We kwamen wel goed uit de rust, maar krijgen het tweede doelpunt tegen. Verliezen in een derby is erg pijnlijk. ”

Rick van Drongelen (HSV) : “Er is een slecht gevoel vandaag, we speelden pas na de 30e minuut in de eerste helft goed, toen stonden we al 1-0 achter. Het was beter na de pauze. maar we zijn er niet in geslaagd om gelijk te maken, het deed de wedstrijd kantelen. Ik zal niet goed slapen vannacht. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply