Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijden tegen Dresden

Na het 3-3 gelijkspel bij SG Dynamo Dresden vingen we in de Mixed-Zone reacties op. We hebben de reacties van onze Kiezkickers voor u samengevat. 

Marvin Knoll: “We leiden 0-3 en moeten eigenlijk de drie punten meenemen, maar spelen we toch 3-3. Dit is een ongelooflijk en dit is een bittere uitslag voor ons. Misschien misten we de sereniteit. We wisten dat we counters kansen zouden krijgen, maar we speelden ze slecht uit en krijgen domme doelpunten tegen, dat mag ons niet overkomen. ”

Mats Möller Dæhli: “We verdedigen drie keer slecht en we geven drie doelen weg, zo simpel is het.” Bij het derde doelpunt mag ik de bal niet verliezen. Voor ons blijft enkel één punt, We kijken uit naar de derby na de internationale pauze.”

Robin Himmelmann: “We geven een 0-3 voorsprong weg, maar daarvoor speelden we een uitstekende uitwedstrijd gedurende 35 minuten. Daarna zakken we te laag en geven we het doelpunt voor de pauze weg. Voor ons was het duidelijk dat Dresden met vuur uit de kleedkamers ging komen. Na de 2-3 hebben we twee of drie keren geluk, maar dan hebben we uiteindelijk beter verdedigd. We moeten naar ons eigen kijken bij het derde doelpunt, ik zie er niet goed uit, daar hoeven niet over te spreken. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply