Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FCSP trekt rechtsback Sebastian Ohlsson aan !

De FC St. Pauli blijft werken aan zijn selectie voor het huidige seizoen en heeft zich kort voor het einde van de transferperiode versterkt met de Zweedse rechtsback Sebastian Ohlsson van eerste divisieclub  IFK Göteborg. Bij FCSP tekende de 26-jarige een contract tot 30 juni 2021. 

Sporthoofd Andreas Bornemann kijkt uit naar de kapitein uit Göteborg: “Met Sebastian hebben we een topspeler kunnen binnenlijven, die een belangrijke steun was bij IFK Göteborg, hij is een absolute leider zowel op als naast het veld.”

Hoofdcoach Jos Luhukay is ook overtuigd door Ohlsson: “Sebastian is een veelzijdige verdedigende speler die ons in de toekomst nog beter zal maken.”

“Ik kijk uit naar FC St. Pauli en de nieuwe uitdagingen waar ik hier voor sta. Ik wil het team zo snel mogelijk helpen en mijn best doen”, zegt Sebastian Ohlsson over zijn transfer.

Sebastian Ohlsson, die opgegroeid is bij IFK Göteborg, speelde in het huidige seizoen 15 wedstrijden (1 doelpunt, 3 assists). In totaal komt de verdediger op 48 wedstrijden (4 doelpunten, 5 assists) in de “Allsvenskan”, de eerste Zweedse competitie. Tussendoor speelde de 26-jarige in 2013 in bruikleen – van 2014 tot 2017 –  bij Örgryte IS (112 competitieve spellen, 33 goals, 16 assists).

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply