Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Holstein Kiel

Onze Kiezkickers en de gasten uit Kiel leverden pakkende 90 minuten plus extra tijd – met het betere einde voor onze FCSP. Onze Kiezkickers hadden alles uit de kast gehaald en verheugden zich natuurlijk op de eerste overwinning van het seizoen na het laatste fluitsignaal.

Hoofd van sport Andreas Bornemann : “Het was vandaag een overwinning van de wil. Het was uiteindelijk een spannende wedstrijd die in beide richtingen had kunnen gaan en Kiel was altijd gevaarlijk na de 2-0 en gaf niet op. Ze hebben alles van ons gevraag en wij hebben alles gegeven wat in ons zat, we wilden echt de overwinning. ”

Mats Møller Dæhli : “Het was een buitengewoon belangrijke overwinning, we wilden deze wedstrijd echt winnen, het was een nauwe wedstrijd in de eerste helft. We hadden een paar goede kansen. In de tweede helft scoren we dan de twee doelpunten, maar de laatste 25 minuten dicteerde Kiel het spel en speelde heel goed. We stonden te laag en hadden te weinig druk op de bal. Dat moeten we beter doen in de komende wedstrijden. ”

Daniel Buballa : “We hadden allemaal de laatste wedstrijden in gedachten waarbij we in de laatste minuten een doelpunt binnen kregen en we belangrijke punten verloren. We zijn erg blij dat we de wedstrijd vandaag wel over de streep hebben gekregen. We hebben de hele week hard gewerkt en zijn nu beloond met drie punten, het spel van onze twee nieuwkomers spreekt voor zich. James brengt ons een enorme zekerheid in de verdediging, is brutaal consistent en Matt heeft altijd opnieuw proberen naar buiten te schuiven en vooruit te gaan. Jammer had hij zijn tweede gele kaart kreeg. Ze deden het allebei goed. ”

Marvin Knoll: Het is een geweldig gevoel om de drie punten te behalen. We hebben gevochten en alles gegeven. Ik ben gewoon gelukkig. We konden vanachter niet meer onder de druk weg, maar dat is normaal. Op het einde zijn de drie punten voor ons , dat is het enigste wat telt. We moesten veel lopen , waren zeer balzeker en speelden goed. Op het laatste gooide Kiel alles naar voren en hebben we af en toe kunnen counteren. Het is normaal dat de krachten dan minder worden, maar door mentaliteit hebben we alles recht gezet. James Lawrence heeft vandaag de ballen weggeknald, zijn wedstrijd was heel goed . We hebben vandaag met een andere systeem gespeeld. In de tweede helft hebben we omgeschakeld naar een 4-1-4-1 om de snelheid van Conteh beter uit te spelen. Christian heeft ongelooflijke snelheid en als hij ze inzet haal je hem niet meer terug. We speelden vandaag heel variabel. In de breedte maken Penney en Lawrence ons sterker. Het was een geweldig debuut, ik ben blij voor de twee. ”

Hauke ​​Wahl (Holstein Kiel) : “Het was volledig overbodig om hier vandaag te verliezen, ik dacht dat we het betere team waren en verdienden om te winnen. Ik voelde dat het tweede doelpunt goed voor ons was, daarna hebben we beter gespeeld. We speelden de bal beter en lieten hem lopen, dan hebben we binnen drie minuten, drie grote kansen en we doen er niets mee, het ontbrak ons vandaag aan een beetje geluk. ”

Phil Neumann (Holstein Kiel) : “We hebben vandaag een goede wedstrijd gespeeld en we zijn goed begonnen. We kunnen de leiding nemen maar krijgen zelf eentje binnen. Dan krijgen we de 2-0 op een tegenaanval. we hebben nog wel gescoord maar toen liep de tijd voorbij. ”

Johannes van den Bergh (Holstein Kiel) : “Vandaag was het meer dan een 2-1 erin. Het was een goede uitwedstrijd, we hadden wat kansen en vanwege de tweede helft hadden we een punt verdiend. In de verdediging stonden we vrij zeker. ‘We hebben niet toegelaten, het is geen goed resultaat, maar het was geen slechte wedstrijd’

Bron : www.fcstpauli.com

Leave a Reply