Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ticketverkoop: Info verkoop voor thuiswedstrijden Sandhausen, Darmstadt en Karlsruhe

Voor de thuiswedstrijden tegen SV Sandhausen (29.9.2019, 13:30 uur), Darmstadt 98 (18.10 tot 21.10 / nog niet definitief vastgelegd) en de Karlsruher SC (1.11 tot 4.11 / nog niet definitief vastgelegd) vindt op dinsdag 3 september 2019 van 9 tot 18 uur de voorverkoop voor leden plaats. De vrije verkoop van de genoemde wedstrijden vindt plaats – als er nog kaarten beschikbaar zijn – op woensdag 4 september 2019 vanaf 9 uur.

De planning van de volgende wedstrijden door de DFL zal plaatsvinden in week 36, dat wil zeggen in de week van de verkoop. De wedstrijd tegen SV Sandhausen is al vastgelegd, maar de volgende twee thuiswedstrijden zijn dat niet. De verkoop zal desondanks plaatsvinden en we hopen dat de exacte start van het wedstrijd vastgelegd zal worden aan het begin van de verkoop.

_____

LEDEN VOORDEEL

Alle leden hebben op dinsdag 3 september 2019 van 9 tot 18 uur het recht op eerste koop voor de aankomende thuiswedstrijden tegen Sandhausen, Darmstadt en Karlsruhe. De leden moeten minimaal vóór 1 augustus 2019 lid zijn van de vereniging en kunnen alleen tickets voor zichzelf bestellen en niet voor andere leden.

Alle leden, die niet in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, seizoenskaart Zuid of seizoenspakket), hebben het recht van eerste aankoop op maximaal vier kaarten (waarvan maximaal twee staanplaatsen) voor de wedstrijd tegen Sandhausen, en maximaal twee tegen Darmstadt en Karlsruhe Kaarten (waarvan maximaal één staanplaats) per wedstrijd.

Alle leden die al in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, seizoenskaart Zuid of seizoenspakket) hebben het recht van eerste koop op maximaal twee staanplaatsen of vier zitplaatsen voor de wedstrijd tegen Sandhausen, en maximaal twee zitplaatsen voor de wedstrijden tegen Darmstadt en Karlsruhe.

De kaarten kunnen zoals gewoonlijk uitsluitend online en per telefoon worden besteld

De bestellingen worden dienovereenkomstig verzonden of gedeponeerd. Ophaling van de bestelde en betaalde kaarten bij het ticketcentrum is mogelijk vanaf maandag (9.9.). Bij het ophalen tijdens een speeldag wordt 4, – Euro extra in rekening gebracht. De kaarten kunnen alleen worden afgehaald bij de kassier op de Gegenrade tijdens wedstrijddagen. Dienovereenkomstig worden er geen kaartbestellingen gedeponeerd bij Kartencenter Südtribüne op de wedstrijddag.

Hier is meer informatie over het onderwerp voorverkoop door leden: KLIK!

_____

VRIJE VERKOOP

Als tickets nog beschikbaar zijn na de voorverkoop van het leden, kunnen ze worden gekocht vanaf woensdag 4 september 2019 9uur . Voor het wedstrijd tegen Sandhausen zijn er maximaal vier kaarten (waarvan maximaal twee staanplaatsen), voor de wedstrijden tegen Darmstadt en Karlsruhe maximaal twee kaarten (waarvan max één staanplaats) per wedstrijd mogelijk.

De kaarten kunnen online, telefonisch of in het ticketcentrum in de vrije verkoop worden gekocht.

Evenzo zijn er op woensdag 4 september zoals gebruikelijk voor de drie thuiswedstrijden de staanplaatsen van Zuidtribune ter beschikking. U kunt hier ook meer informatie vinden: KLIK!

Hier is meer informatie over de dagelijkse kaartverkoop: KLIK!

De besteldata voor rolstoelgebruiker en beperkten voor de thuiswedstrijden zijn hier te zien: KLIK!

_____

PROCES VAN ONLINE BESTELLEN

Kortom, er moet een grote vraag worden verwacht. Hieronder willen we schetsen hoe het bestelproces kan zijn. Met de juiste toegangsgegevens is het dan mogelijk om op donderdag (29.8., Vanaf 10 uur) te registreren in de ticket online shop . Tip: log een paar minuten voor het begin van de verkoop in, log in en update de browser op punt tien (tenzij dat automatisch gebeurt met de gebruiker) zodat het spel zichtbaar wordt.

Vanaf 10 uur is het spel zichtbaar. Iedereen die niet rechtstreeks naar de winkel gaat, ontvangt een wachtinformatie in plaats van het uitzicht. Het is waarschijnlijk dat het spel relatief snel uitverkocht is en je niet in de winkel komt. Het spijt ons, maar moet begrijpelijk zijn, zoals hierboven beschreven.

Na het selecteren van het spel, kunt u de prijscategorie PK5 boeken. Achter PK5 liggen de kaarten voor de sta-ruimte. Staande tickets met korting zijn niet te koop, deze zijn volledig voor de houders van een seizoenskaart en de fanshop. Als alternatief raden we aan om het ticket te boeken via de centrale knop “In één stap naar het ticket”. Het bestelproces moet vervolgens worden voltooid met de keuze van de verzendmethode (mailing of pick-up center) en de betaling.

_____

OPHALING

Als je hebt gekozen voor ophalen, heb je hier de opmerking dat je de gekochte kaart niet op een thuiswedstrijddag kunt ophalen. U kunt de kaart voor onze openingstijden ten vroegste vanaf woensdag (4.9.) Ophalen bij Kartencenter Südtribüne!

Uren :

  • Ma, di, do, vr: van 10 uur tot 18 uur
  • Woensdag, zaterdag: van 10.00 tot 15.00 uur

_____

ROLSTOELEN KAARTEN

Als u geïnteresseerd bent in een rolstoelbestuurderskaart, neem dan contact met ons op via e-mail op Auswaertskarten@fcstpauli.com . Vooraf informatie: er zijn een klein aantal frequente reizigers die in bijna elke uitwedstrijd meedoen, waarover we meestal het eens zijn.

_____

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN VEILINGEN

Gedetailleerde en algemene informatie over de uitwedstrijdverkoop kunt u hier lezen: KLIK!

Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst gericht is om de kansen op kaarten te verbeteren. Een lidmaatschapverhoogt de kansen op kaarten. Houders van een seizoenskaart en leden krijgen een voorkoopoptie voor elke uitwedstrijd (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat waarschijnlijk aan alle kaartverzoeken zal worden voldaan).

De ticketprijzen worden later ingeleverd.

Stadium kaart

Uw kaartcentrum

Leave a Reply