Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

FCSP huurt James Lawrence van Anderlecht

FC St. Pauli heeft gereageerd op het langdurige uitvallen van kapitein Christopher Avevor door centrale verdediger James Lawrence aan te trekken. De 27-jarige Welshman zal op huurbasis tot 30 juni 2020 overkomen van de Belgische eerste divisie club RSC Anderlecht. Dit werd overeengekomen door het Welsh international en beide clubs.

“Na de blessure van kapitein Christopher Avevor was het duidelijk dat we nog actie moesten ondernemen op de positie van centrale verdediger, dus besloten we James te huren tot het einde van het seizoen”, legt sportdirecteur Andreas Bornemann uit.

Hoofdcoach Jos Luhukay is verheugd: “James is een ervaren centrumverdediger, die naast kopbal sterkte, ook rust aan de bal heeft en een goed passend spel.” Als linkervoet zijn we nog flexibeler met hem in het centrum van verdediging, dus we hebben de kloof dichtgemaakt. “

“Ik ben blij hier te zijn, zo snel mogelijk op het veld te staan ​​en het team te helpen, ik heb veel gehoord over de club en de fans en het was allemaal goed”, zei Lawrence over zijn betrokkenheid bij FC St. Pauli.

James Lawrence speelde 23 wedstrijden in de Jupiler Pro League en de play-offs voor RSC Anderlecht in het afgelopen seizoen. De 27-jarige was kort voor het einde van het zomermercator over gekomen van Slowaakse eerste divisieclub AS Trencin, met wie hij de dubbel won in de seizoenen 2014/15 en 2015/16, voor hij verhuisde naar België. Voor Anderlecht speelde Lawrence drie wedstrijden in de Europa League en vierde in november vorig jaar zijn debuut voor het nationale team van Wales. De linkervoet speelt vijf keer sinds “The Dragons”.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: witters

Leave a Reply