Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FCSP huurt Engelsman Matt Penney

FC St. Pauli blijft werken aan zijn ploeg voor het huidige seizoen en versterkt zich met de Engelsman Matt Penney. De 21-jarige linksback verandert van Millerntor van de Engelse Championshipclub Sheffield Wednesday. Beide clubs en de speler kwamen tot een overeenkomst voor een huur tot 30 juni 2020.

“Met Matt hebben we meer opties op het defensief vlak en op het middenveld gevonden gewonnen. Hij is flexibel en heeft hij een zeer goede dynamiek in zijn spel,” beschrijft sportief directeur Andreas Bornemann de redenen voor de verplichting van de Engelsman.

Hoofdcoach Jos Luhukay is ook tevreden: “Ik ken Matt uit onze tijd samen in Sheffield en ik ben blij dat we met zijn inzet meer opties aan onze ploeg konden toevoegen.” Hij heeft veel snelheid op de vleugel maar kan ook op het middenveld worden gebruikt . ”

“Ik heb veel gehoord over FC St. Pauli, de fans en de geweldige sfeer, en ik kan niet wachten om aan te sluiten bij het team, mijn teamspelers te ontmoeten en op Millerntor te spelen voor 30.000 toeschouwers,” zei Penney na het ondertekenen van het contract.

Matt Penney voltooide afgelopen seizoen 16 wedstrijden voor Sheffield Wednesday in het Engels kampioenschap en gaf 1 assist. Hierbij kwam ook één wedstrijd in de EFL Cup.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply