Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ticketinfo: Uitwedstrijd bij VfL Osnabrück

Op zondag 22 september reist FCSP naar de VfL Osnabrück an die Bremer Brücke. De verkoop van de tickets voor de wedstrijd op VfL vindt plaats op donderdag 29 augustus 2019 vanaf 10 uur. Tickets zijn beschikbaar voor leden met een ingangsdatum tot 31.5.2019 en houders van een seizoenskaart via de ticketonline shop voor uitwedstrijden. Een vrije verkoop – als er na die dag nog tickets beschikbaar zijn –  begint een dag later op vrijdag 30 augustus 2019 vanaf 10u. Men moet er echter van uitgaan dat alle kaarten verkocht worden en dat er geen vrije verkoop zal zijn. Hier zijn gedetailleerde ticketinformatie. Aandachtig lezen!

QUOTAGROOTTE EN VERDELING

We hebben 1600 permanente tickets ontvangen van Osnabrück an die Bremer Brücke. De zitplaatskaarten in blok K van de noordelijke tribune grenzend aan het gastengebied zijn ons helaas niet verstrekt vanwege veiligheidsoverwegingen. De fanshop ontvangt 580 staande tickets. Het kaartencentrum zal dus 1.020 staande kaarten hebben. Van dit aantal zijn nog eens 440 kaarten gereserveerd voor houders van een seizoenskaart.

Er zijn 580 staan plaatsen beschikbaar voor verkoop. Zoals je aan dit aantal kunt zien, is dat zeer weinig. Dus als u wilt deelnemen aan de verkoop, moet u rekening houden dat u met lege handen komt te staan. Dit spijt ons en voordat – nadat deze omstandigheid zich heeft voorgedaan – u zijn ongenoegen kenbaar maakt –  in welke vorm dan ook – vragen wij u om uzelf in onze positie te plaatsen. Hoe u het ook draait, don’t shoot the pianist!

_____

VERKOOP VIA DE TICKET ONLINE SHOP

De verkoop van de staantickets verloopt uitsluitend via de online ticketshop . Er is geen verkoop ter plaatse en u kunt ook niet per e-mail bestellen.

Alle leden met een ingangsdatum tot 31.5.2019 en fans met een seizoenskaart (seizoenskaart, seizoenskaart Zuid en seizoenspakket) hebben op donderdag 29 augustus 2019 vanaf 10 uur een recht op eerste koop op één kaart voor de wedstrijd bij VfL Osnabrück. U kunt slechts één kaart bestellen en niet voor andere leden. Wie lid is en in het bezit is van een seizoenskaart kan er maar één claimen.

_____

TOEGANG

Voor de aankoop van kaartjes voor de wedstrijd in Osnabrück is een succesvolle aanmelding vereist. Elk lid of houder van een seizoenskaart kan alleen gebruik maken van de toegang die we eerder hebben gecreëerd (of het moet nog worden aangemaakt als dit nog niet is gebeurd, meestal voor lidmaatschappen van recente datum, zie hieronder).

Helaas is in het verleden vaak gratis verkoop met de hand gemaakt, en je vraagt ​​je af waarom je het spel niet ziet op de dag van een beperkte verkoop. Gebruik alleen de juiste toegangsgegevens, indien bekend.

Als u toegangsgegevens hebt, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” In de Ticket Onlineshop gebruiken door de gebruikersnaam op te geven en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Registratie in de online ticketwinkel is alleen mogelijk via het e-mailadres (in plaats van de gebruikersnaam). Degenen die hun toegang nog niet hebben gewijzigd, moeten dit doen na een succesvolle registratie. Belangrijk: er kan slechts één e-mailadres per persoon worden gebruikt.

Als u geen toegangsgegevens hebt als lid of eigenaar van een seizoenskaart , neem dan in een vroeg stadium (tot 27.8) per e-mail contact op met kartencenter@fcstpauli.com . Vermeld ook het adres en de geboortedatum naast het lid- of abonnementsnummer!

_____

CONTROLE VAN DE TOEGANGSGEGEVENS

Leden met een ingangsdatum tot 31.5.2019 en fans die in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, seizoenskaart Zuid en seizoenspakket) kunnen hun toegang vooraf controleren. Als u zich aanmeldt met de juiste toegangsgegevens, ziet u vanaf nu en tot zondag (25.8.) Het evenement “Voorafgaande aankoopautorisatie”. Als dit evenement zichtbaar is na een succesvolle aanmelding, zorgt het ervoor dat u over de juiste toegangsgegevens voor de verkoop beschikt. Als dit niet het geval is, neem dan voor dinsdag (27.8.) Per e-mail contact op met het FC St. Pauli Service Center kartencenter@fcstpauli.com .om deelname aan de voorverkoop van het lidmaatschap te garanderen. Iedereen die zich daarna aanmeldt, kan geen tijdige goedkeuring meer verwachten voor de lancering.

_____

PROCES VAN ONLINE BESTELLEN

Kortom, er moet een grote vraag worden verwacht. Hieronder willen we schetsen hoe het bestelproces kan zijn. Met de juiste toegangsgegevens is het dan mogelijk om op donderdag (29.8., Vanaf 10 uur) te registreren in de ticket online shop . Tip: log een paar minuten voor het begin van de verkoop in, log in en update de browser op punt tien (tenzij dat automatisch gebeurt met de gebruiker) zodat het spel zichtbaar wordt.

Vanaf 10 uur is het spel zichtbaar. Iedereen die niet rechtstreeks naar de winkel gaat, ontvangt een wachtinformatie in plaats van het uitzicht. Het is waarschijnlijk dat het spel relatief snel uitverkocht is en je niet in de winkel komt. Het spijt ons, maar moet begrijpelijk zijn, zoals hierboven beschreven.

Na het selecteren van het spel, kunt u de prijscategorie PK5 boeken. Achter PK5 liggen de kaarten voor de sta-ruimte. Staande tickets met korting zijn niet te koop, deze zijn volledig voor de houders van een seizoenskaart en de fanshop. Als alternatief raden we aan om het ticket te boeken via de centrale knop “In één stap naar het ticket”. Het bestelproces moet vervolgens worden voltooid met de keuze van de verzendmethode (mailing of pick-up center) en de betaling.

_____

OPHALING

Als je hebt gekozen voor ophalen, heb je hier de opmerking dat je de gekochte kaart niet op een thuiswedstrijddag kunt ophalen. U kunt de kaart voor onze openingstijden ten vroegste vanaf woensdag (4.9.) Ophalen bij Kartencenter Südtribüne!

Uren :

  • Ma, di, do, vr: van 10 uur tot 18 uur
  • Woensdag, zaterdag: van 10.00 tot 15.00 uur

_____

ROLSTOELEN KAARTEN

Als u geïnteresseerd bent in een rolstoelbestuurderskaart, neem dan contact met ons op via e-mail op Auswaertskarten@fcstpauli.com . Vooraf informatie: er zijn een klein aantal frequente reizigers die in bijna elke uitwedstrijd meedoen, waarover we meestal het eens zijn.

_____

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN VEILINGEN

Gedetailleerde en algemene informatie over de uitwedstrijdverkoop kunt u hier lezen: KLIK!

Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst gericht is om de kansen op kaarten te verbeteren. Een lidmaatschapverhoogt de kansen op kaarten. Houders van een seizoenskaart en leden krijgen een voorkoopoptie voor elke uitwedstrijd (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat waarschijnlijk aan alle kaartverzoeken zal worden voldaan).

De ticketprijzen worden later ingeleverd.

Stadium kaart

Uw kaartcentrum

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply