Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ticketinfo: Bekerwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt

De loting op zondagavond 18 augustus heeft er voor gezorgd dat onze FCSP – in de tweede ronde van de DFB Cup – Eintracht Frankfurt te gast heeft op Millerntor. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober of woensdag 30 oktober . Zodra de exacte planning is gebeurt door de DFB, geven we de definitieve datums voor de ticketverkoop aan. Maar we willen nu al we een ruw overzicht geven van het verkoopproces en zo de eerste vragen beantwoorden.

Voor de thuiswedstrijd van de DFB Cup is er altijd een recht op eerste koop voor houders van een permanent en jaarlijks abbonement. Dit duurt ongeveer een week. Nadien krijgen alle houders van een seizoenspakket 2 tot 3 dagen recht op eerste aankoop. 

Na de voorverkoop voor houders van een seizoenskaart volgt een lidmaatschapsverkoop, analoog aan de competitiewedstrijden. De verkoopperiode loopt tot na september. De exacte verkoopdatums en verkoopvoorschriften kunnen we alleen bekendmaken na de definitieve planning door de DFB. De toegangsprijzen zijn hetzelfde als de dagkaartprijzen bij de tweedeklassewedstrijden. Klik  hier voor een overzicht:  KLIK! Nadere informatie volgt nog.

Bron: www.fcstpauli.com
foto: Witters

Leave a Reply