Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Stuttgart

Net als in het seizoen 2016/17 (2-1, 0: 1) verloren onze Kiezkickers van VfB Stuttgart via een laat doelpunt. Logischerwijs dat onze Kiezkickers teleurgesteld waren na de wedstrijd. Maar ze keken terug op een goede uitwedstrijd.

Marvin Knoll : “We hebben een plan bedacht en het is heel goed gelukt, we hadden onze counters en veel kansen. Zoveel krijg je normaal hier niet, dus moeten we de doelpunten maken en de wedstrijd in het slot gooien. In de plaats daarvan krijgen we de gelijkmaker op een standaard binnen en in de laatste minuut dan ook nog het tweede doelpunt. ”

Mats Møller Dæhli : “We hebben een goede uitwedstrijd gespeeld, onze prestaties waren goed, maar het resultaat was teleurstellend, we verdedigden goed, schakelden goed om en speelden snel, wat echt goed was in de eerste helft. In de laatste fase oefende Stuttgart veel druk uit en speelde heel sterk, wat niet eenvoudig was voor ons. Eén punt na drie wedstrijden is niet genoeg. We moeten gewoon verder doen. ”

Ryo Miyaichi : “We hadden die 1-1 over de streep moeten brengen. Natuurlijk zijn we teleurgesteld, we hadden kansen om meer doelpunten te maken, maar we misten ze en de nederlaag is uiteindelijk moeilijk voor ons. De Coach plaatste me verrassend achterin in de wedstrijd van afgelopen week, dat was nieuw voor mij, ik moest er gewoon aan wennen, omdat ik nog nooit op die positie heb gespeeld. Ik denk dat ik het vandaag behoorlijk goed heb gedaan. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply