Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Derbywedstrijd thuis tegen H$V uitverkocht

De thuiswedstrijd tegen Hamburger SV – op maandag 16 september 2019 20u30 uur-  waarvoor op dinsdag 13 augustus 2019 9 uur – de verkoop van tickets voor leden zonder seizoensabbonnement begon, is uitverkocht. Binnen een paar uur waren alle kaarten voor de derby-thuiswedstrijd de deur uit. Met onmiddellijke ingang is de officiële tweedehandsmarkt – geïntegreerd in de online ticketwinkel  geactiveerd voor deze wedstrijd . We waarschuwen specifiek voor het kopen van tickets via ongeautoriseerde secundaire marktplatforms zoals Viagogo of eBay Classifieds.

Alle tickets voor de Derby – op maandag 16 september 2019 20u30 – zijn niet meer verkrijgbaar. De wedstrijd is nu officieel uitverkocht, hoewel er nog een klein contingent aan kaarten in de Sudcurve zal zijn. Zoals te zien is in het laatste verkoopnieuws, zullen we u opnieuw afzonderlijk informeren. Evenzo zal er binnenkort meer informatie over de scheidsrechterkaarten zijn.

Alle leden die nog geen ticket hebben gekocht voor de verkoop van vandaag, kunnen nu proberen een ticket te krijgen via de officiële tweedehands markt. Alle fans die geen ticket hebben wordt aanbevolen om de officiële secundaire ticketmarkt te gebruiken.

_____

OFFICIËLE TWEEDE MARKT EN TICKETPRIJZEN

Voor de derby tegen HSV zal de vraag dit seizoen waarschijnlijk even groot zijn als bij elke andere thuiswedstrijd. Gezien het feit dat de game snel uitverkocht zal zijn, willen we hier nogmaals naar verwijzen naar de bepalingen over de aankoop en wederverkoop van tickets, gereguleerd in de ATGB . Iedereen die dit opnieuw verhandelt en bijvoorbeeld zijn ticket aanbiedt tegen te hoge prijzen, moet de intrekking van alle tickets en voorkeursrechten verwachten. Daarnaast wordt een mogelijk stadionverbod en de uitsluiting van lidmaatschap onderzocht. De zwarte ticketmarkt wordt niet getolereerd door Millerntor en onwetendheid biedt geen bescherming.

_____

INFORMATIE VOOR GEÏNTERESSEERDE PARTIJEN
(“TICKET ZOEKEN”)

Zelfs bij een uitverkocht spel is het mogelijk alsnog een ​​ticket te krijgen, zelfs op korte termijn. FC St. Pauli biedt een officiële secundaire markt , een tweede-marktoptie die is geïntegreerd in de ticket-online shop , en dus een veilig en betrouwbaar platform voor het tickets van tweedehandsmarkttickets. De aankoop van tickets is mogelijk tot de wedstrijddag (14.00 uur) en de derby tegen HSV exclusief voor bestaande klanten. De ervaring leert dat het aantal ticketaanbiedingen gestaag toeneemt tot de wedstrijd van dag tot dag. Ook kun je nog steeds tickets krijgen op de speeldag via de AFM-kaartmarkt. Vanaf 2 ½ uur voor de aftrap worden ongebruikte tickets verkocht aan AFM-leden. Kortom, in een privé-kaartdistributie (bijv. Op wedstrijddag in de omgeving van het stadion) moet alleen de prijs worden betaald, die op het ticket wordt afgedrukt.

Iedereen die te veel heeft betaald voor zijn ticket of het heeft gekocht via een niet-club geautoriseerd platform zoals Viagogo, eBay Classifieds & Co., moet ervan uitgaan dat dit is geblokkeerd voor toegang tot het stadion, en FC St. Pauli zowel koper als verkoper gesanctioneerd.

Opmerkingen of vragen moeten per e-mail worden gestuurd naar het ticketcentrum naar kartenhandel@fcstpauli.com .

Hier is alle informatie voor tickets die geïnteresseerd zijn in de officiële secundaire markt: KLIK!

_____

INFORMATIE VOOR TICKETVERKOPERS (“TICKET AANBIEDEN”)

 Kaartjes zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Desondanks staan ​​we een privé-overdracht toe in geval van overmacht, met verwijzing naar de toepasselijke ATGB. Als je geen koper in je privéomgeving vindt, kun je je tickets ook online aanbieden aan andere fans, maar alleen via de officiële secundaire ticketmarkt, geïntegreerd in de ticket online shop van FC St. Pauli. Een doorverkoop is mogelijk tot een dag voor de wedstrijd en dus ook in het geval van overmacht op korte termijn. Een aanbieding op andere platforms, zoals eBay-advertenties, Viagogo & Co., zelfs tegen de oorspronkelijke prijs, is en blijft verboden. De club behoudt zich het recht voor om de tickets te blokkeren en de koper toegang tot het spel te weigeren.FC St. Pauli volgt de tickethandel op dergelijke platforms en vervolgt ticketdealers.

Als je hulp nodig hebt bij het verkopen van je ticket via de officiële secundaire markt, neem dan contact op met het Kartencenter via e-mail op kartencenter@fcstpauli.com

Hier vindt u meer informatie over zwarte markt en ticketing: KLIK!

Hier is alle informatie voor ticketverkopers naar de officiële secundaire markt: KLIK!

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply