Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen H$V

De ledenvoorverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Hamburger SV – maandag 16 september 20u30 uur –  vindt plaats op dinsdag 13 agustus. Vanaf 9 uur online en telefonisch. Alleen leden (minstens 7 jaar oud) met een ingangsdatum van 31.12.2018 kunnen een kaart voor deze wedstrijd kopen. Leden die al een seizoenskaart hebben zijn uitgesloten van deze verkoop.

VERKOOP LEDEN START OP DINSDAG (13.8.)

Alle leden die niet in het bezit zijn van een seizoenskaart (seizoenskaart, jaarpas Zuid of seizoenspakket) en ouder zijn dan 7 jaar  hebben op dinsdag 13 augustus van 9 tot 18 uur het recht van eerste koop voor een ticket van de thuiswedstrijd tegen de Hamburger SV. Er kan van worden uitgegaan dat de tickets snel na de start van de verkoop zullen zijn uitverkocht. Recht op aankoop hebben clubleden die tot 31.12.2018 lid zijn geworden van de club. Je kunt alleen tickets voor jezelf bestellen en niet voor andere leden.

De kaarten kunnen zoals gewoonlijk uitsluitend via online en per telefoon worden gekocht.

De bestellingen worden dienovereenkomstig verzonden of gedeponeerd. Afhaling van de bestelde en betaalde kaarten bij het ticketcentrum is mogelijk vanaf maandag 19 augustus. Bij het ophalen tijdens een speeldag wordt een vergoeding van 4 euro in rekening gebracht. De kaarten kunnen alleen worden afgehaald aan de kassa van Gegenrade. Dienovereenkomstig worden er geen kaartbestellingen gestort bij Kartencenter Südtribüne op de wedstrijddag.

Hier is meer informatie over het onderwerp voorverkoop door leden: KLIK!

_____

VRIJE VERKOOP

Vanwege de verwachte grote vraag naar deze wedstrijd gaan we ervan uit dat alle beschikbare kaarten kort na het begin van de ledenverkoop zijn verkocht. Er is dus geen vrije verkoop. Voor de verkoop van een staanplaatsen op het Zuid volgen afzonderlijke informatie.

_____

ORDER

1 – Online bestelling

Belangrijke opmerking: alle leden loggen zoals gewoonlijk in met hun bekende toegangsgegevens. Om te controleren of u zich aanmeldt met de juiste toegangsgegevens (gekoppeld aan het lidmaatschap), is het evenement “FCSP-HSV” zichtbaar van nu tot donderdag (8.8.). Deze gebeurtenis is zichtbaar na een succesvolle aanmelding en zorgt voor de zekerheid van het gebruik van de juiste toegangsgegevens voor de verkoop.

Wie sinds 2018 lid is en geen abonnement heeft, zou de game daarom na succesvolle registratie moeten zien. Als dit niet het geval is, neem dan voor donderdag ( 8/8) per e-mail contact op met het FC St. Pauli Service Center kartencenter@fcstpauli.com om deelname aan de voorverkoop van het lidmaatschap te garanderen. Iedereen die zich daarna aanmeldt, kan geen tijdige goedkeuring meer verwachten voor de lancering.

Klik hier voor de ticket online shop: KLIK!

Als u toegangsgegevens hebt, maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” In de Ticket Onlineshop gebruiken door uw e-mailadres in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Iedereen die nog nooit via de Ticket Online Store als lid tickets heeft geboekt, kan alleen telefonisch een bestelling plaatsen.

2 – Telefonische bestelling

0 18 06 – 99 77 19 (0,20 € / oproep vanaf de Duitse vaste lijn, max 0,60 € / oproep vanaf de Duitse mobiele telefoon)

3 – Koop bij het ticketcentrum

Op dinsdag (13.8.) Er is geen voorverkoop van leden in het ticketcentrum. Voor de verkoop van een staande kamer op het zuiden volgt een afzonderlijke informatie. Het verzamelen van gedeponeerde kaarten is mogelijk vanaf maandag (19.8.).

_____

TICKETS VOOR ROLSTOELEN EN GEHANDICAPTEN

De bestelfase voor de rolstoelgebruiker en de Hörplatz-tickets voor de derby begint zoals elke wedstrijd 3 weken voor het evenement op maandag (26.8.). Vanwege de verwachting dat ook in deze categorieën het aantal aanvragen de beschikbare capaciteit van tickets aanzienlijk zal overschrijden, worden de stoelen uitsluitend verloot onder bestaande klanten. Bestaande klanten zijn klanten die dit seizoen en vorig seizoen al een bestelling hebben geplaatst voor een taxi of zitplaatskaartje tijdens een thuiswedstrijd.

Hier vindt u algemene informatie over de rolstoelgebruiker en de gehoorkaart : KLIK!

_____

OFFICIËLE TWEEDE MARKT EN TICKETPRIJZEN

Voor de derby tegen HSV zal de vraag dit seizoen waarschijnlijk even groot zijn als bij elke andere thuiswedstrijd. Gezien het feit dat de game snel uitverkocht zal zijn, willen we hier nogmaals naar verwijzen naar de bepalingen over de aankoop en wederverkoop van tickets, gereguleerd in de ATGB . Iedereen die dit opnieuw verhandelt en bijvoorbeeld zijn ticket aanbiedt tegen te hoge prijzen, moet de intrekking van alle tickets en voorkeursrechten verwachten. Daarnaast wordt een mogelijk stadionverbod en de uitsluiting van lidmaatschap onderzocht. De zwarte ticketmarkt wordt niet getolereerd door Millerntor en onwetendheid biedt geen bescherming.

_____

INFORMATIE VOOR GEÏNTERESSEERDE PARTIJEN
(“TICKET ZOEKEN”)

Zelfs bij een uitverkocht spel is het mogelijk alsnog een ​​ticket te krijgen, zelfs op korte termijn. FC St. Pauli biedt een officiële secundaire markt , een tweede-marktoptie die is geïntegreerd in de ticket-online shop , en dus een veilig en betrouwbaar platform voor het tickets van tweedehandsmarkttickets. De aankoop van tickets is mogelijk tot de wedstrijddag (14.00 uur) en de derby tegen HSV exclusief voor bestaande klanten. De ervaring leert dat het aantal ticketaanbiedingen gestaag toeneemt tot de wedstrijd van dag tot dag. Ook kun je nog steeds tickets krijgen op de speeldag via de AFM-kaartmarkt. Vanaf 2 ½ uur voor de aftrap worden ongebruikte tickets verkocht aan AFM-leden. Kortom, in een privé-kaartdistributie (bijv. Op wedstrijddag in de omgeving van het stadion) moet alleen de prijs worden betaald, die op het ticket wordt afgedrukt.

Iedereen die te veel heeft betaald voor zijn ticket of het heeft gekocht via een niet-club geautoriseerd platform zoals Viagogo, eBay Classifieds & Co., moet ervan uitgaan dat dit is geblokkeerd voor toegang tot het stadion, en FC St. Pauli zowel koper als verkoper gesanctioneerd.

Opmerkingen of vragen moeten per e-mail worden gestuurd naar het ticketcentrum naar kartenhandel@fcstpauli.com .

Hier is alle informatie voor tickets die geïnteresseerd zijn in de officiële secundaire markt: KLIK!

_____

INFORMATIE VOOR TICKETVERKOPERS
(“TICKET AANBIEDEN”)

 Kaartjes zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Desondanks staan ​​we een privé-overdracht toe in geval van overmacht, met verwijzing naar de toepasselijke ATGB. Als je geen koper in je privéomgeving vindt, kun je je tickets ook online aanbieden aan andere fans, maar alleen via de officiële secundaire ticketmarkt, geïntegreerd in de ticket online shop van FC St. Pauli. Een doorverkoop is mogelijk tot een dag voor de wedstrijd en dus ook in het geval van overmacht op korte termijn. Een aanbieding op andere platforms, zoals eBay-advertenties, Viagogo & Co., zelfs tegen de oorspronkelijke prijs, is en blijft verboden. De club behoudt zich het recht voor om de tickets te blokkeren en de koper toegang tot het spel te weigeren.FC St. Pauli volgt de tickethandel op dergelijke platforms en vervolgt ticketdealers.

Als je hulp nodig hebt bij het verkopen van je ticket via de officiële secundaire markt, neem dan contact op met het Kartencenter via e-mail op kartencenter@fcstpauli.com

Hier vindt u meer informatie over zwarte markt en ticketing: KLIK!

Hier is alle informatie voor ticketverkopers naar de officiële secundaire markt: KLIK!

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply