Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Bitter: Scheenbeenbreuk en scheur in ligament voor onze kapitein Avevor

De ergste vrees is dus bevestigd: onze FCSP-kapitein Christopher Avevor heeft bij de eerste thuismatchop vrijdagavond 2 augustus 2019 tegen SpVgg Greuther Fürth – na een duel met Daniel Keita-Ruel zowel zijn linker scheenbeen gebroken als ook de voorste syndesmosis ligament gescheurd. Dat bracht het onderzoek op vrijdagavond in het Universitair Ziekenhuis Eppendorf (UKE) en verdere diagnose op zaterdag door teamarts Dr. med. med Sebastian Schneider (Helios Endo Clinic) aan het licht.

Hoofdcoach Jos Luhukay: “Voor ons – maar vooral voor Christopher – is dit zeer bitter nieuws. Als team en als club zullen we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat Christopher zo snel mogelijk terug in onze kring kan zijn en wensen hem het allerbeste voor zijn herstel. ”

De 27-jarige centrale verdediger zal naar verwachting in de loop van volgende week worden geopereerd en zal bij onze Kiezkickers voor onbepaalde tijd ontbreken.

Heel veel beterschap, Jackson! You’ll never walk alone!

Foto: Witters

Leave a Reply