Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Start van het nieuwe seizoen: FCSP op de Alm

Het begint eindelijk opnieuw. Nadat de bal sinds vrijdag 26 juli 2019 opnieuw in Tweede Bundesliga rolt, spelen FC St. Pauli en Arminia Bielefeld als laatste op de eerste speeldag – maandagavond 29 juli 2019 20u30 – op de Alm. Geen gemakkelijke taak voor de team van Jos Luhukay.

Het team van trainer Uwe Neuhaus wacht op onze Kiezkickers. “De Bielefelder heeft een goed ingespeeld team. Iedereen weet wat de ander doet “, analyseerde Robin Himmelmann van tevoren voor de wedstrijd op fcstpauli.tv. Hij heeft gelijk. Jarenlang gaan ervaren spelers zoals Fabian Klos (dit jaar weer aanvoerder) en Andreas Vogelsammer samen op jacht naar doelpunten. Bijzonder goed lukte dat in de terugronde van vorig seizoen. In het lopende kalenderjaar is de DSC Arminia Bielefeld met 31 punten het beste team in de 2. Liga.

Dus onze Boys in Brown zijn gewaarschuwd, maar ook voorbereid. “We weten wat te verwachten. We moeten samen als team verdedigen. Natuurlijk is ons systeem nog niet perfect, maar we boeken vooruitgang en het gaat langzaam lopen, “zei kapitein Christopher Avevor, verwijzend naar de agressieve verdediging van onze Kiezkickers. Maar niet alleen het nieuwe systeem geeft hoop op een positieve start. FCSP verloor van de laatste 10 openingswedstrijden in de Tweede Bundesliga maar één wedstrijd op de openingsdag , bij VfB Stuttgart(2016). Dit positieve saldo kan morgen verder uitgebreid worden.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply