Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de wedstrijd in Bielefeld

Na het 1-1 gelijkspel op maandagavond 29 juli 2019 vingen we in de mixed-zone reacties voor u op na de wedstrijd in Bielefeld.

Daniel Buballa: “We wilden de toon zetten door op het middenveld druk te zetten, dat deden we heel goed in de eerste helft. We hebben nauwelijks iets weggegeven en deden het erg goed. In de tweede helft verliezen we de grip en winnen de tweede bal niet meer, dan is de kracht in het centrum van Bielefeld moeilijk te verdedigen. ”

Marvin Knoll : “We hebben vandaag goed verdedigd. Vooral in de tweede helft hebben we er alles eruit gehaald, wat ging. Des te irritanter is dat we het doelpunt op een standaardsituatie binnen krijgen. Maar uiteindelijk is de uitslag terecht. ”

Manuel Prietl (DSC Arminia Bielefeld ): “Mijn eerste doelpunt na twee en een half jaar. Ik ben blij met het verdiende punt. We hadden meer spel aandeel dan St. Pauli. Maar we moeten meer vastbesloten zijn om vooruit te spelen en dan zullen we opnieuw winnen. ”

Fabian Klos (DSC Arminia Bielefeld): “We hebben eerder gezegd dat dit een wedstrijd is waar je tot het gaatje moet gaan. We hebben ondanks de achterstand nooit opgegeven en onze comeback-kwaliteit bewezen. 90 minuten naar voren voetballen moeten normaal meer opbrengen dan één punt. Maar dat moeten we ons zelf aanrekenen en niet St. Pauli. ”

Scheidsrechter Bastian Dankert over het gebruik van video-bewijsmateriaal: “Mijn assistent kon niet duidelijk zien of de bal op de hand of op het been sprong. De video-assistent vertelde me toen dat er contact was via het been en vervolgens met de arm. De regel is duidelijk – als de bal van de arm springt – is het geen strafschop. De beslissing was na de analyse van de beelden snel duidelijk. ”

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: FCSP Belgium

Leave a Reply