Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Luhukay: ” Brachten Bielefeld in de eerste helft in de problemen”

Na de 1-1 gelijkspel tegen Arminia Bielefeld was Jos Luhukay niet ontevreden over de prestaties van zijn team. Vooral voor de eerste helft ontving zijn team lof van zijn baas. We hebben de reacties op de persconferentie na de wedstrijd samengevat.

Jos Luhukay: “We hebben een goede uitwedstrijd gespeeld. We konden in de eerste helft Bielefeld met problemen confronteren. We waren tactisch gedisciplineerd en verkleinden de grootte van de ruimtes. In onze omschakelingsmomenten waren we gevaarlijk en probeerden we onze mogelijkheden te benutten. Dat werkte en de voorsprong was op dit moment niet onverdiend. We hadden wat geluk in de tweede helft toen we niet onmiddellijk de gelijkmaker binnen kregen. In de laatste 20 minuten heeft Bielefeld gedrukt en zijn fysieke robuustheid gebruik die op het einde de gelijkmaker oplevert. Dat we het doelpunt één minuut voor het einde binnen krijgen is bitter, omdat het team zo hard vocht. We moeten erin slagen om ons niveau meer dan 90 minuten te handhaven en de tegenstander problemen te bezorgen. Dat is ons vandaag niet gelukt. Ik ben niet ontevreden. Integendeel. De uitvoering was een bevestiging van het harde werk. We hebben veel jonge en ervaren spelers gebruikt. Nu kijken we uit naar de wedstrijd tegen Fürth op vrijdag. ”

Uwe Neuhaus: “St. Pauli maakte het ons vandaag moeilijk met een superieure organisatie “, prees DSC-hoofdcoach Uwe Neuhaus Jos. “Ze waren pittig in de tackles en we wisten dat een zware wedstrijd voor ons wacht. Zelf hadden we problemen met ballen in de diepte, waaruit ook het doelpunt viel. In de tweede helft besloten we om meer druk te zetten en onszelf beter te organiseren. We hebben dat echt goed gedaan en een aantal kansen gecreëerd – het schot op de lat en de grappige strafschopbeslissing. Het team heeft de gelijkmaker natuurlijk verdiend, het aantal schoten spreekt een duidelijke taal. Ik ben erg blij dat het team niet begonnen is met het verlies van de wedstrijd. ”

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply