Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Ticketverkoop : Info over de uitwedstrijd tegen Dynamo Dresden

De verkoop van de tickets voor onze uitwedstrijd – zaterdag 31 augustus 13u00 – uur) bij SG Dynamo Dresden voor leden en seizoenskaarthouders die 50 kilometer of dichter bij Millerntor wonen, vindt plaats op donderdag 1 augustus. We beginnen met verkoop om 10 uur aan de balie van het kaartencentrum! Voor deze wedstrijd is er geen uitverkoop in de uitwedstrijdenticketshop (zie link naar de algemene informatie over de uitverkoop hieronder). Een vrije verkoop – als er na bovenstaande verkoop nog steeds kaarten over zijn – begint op vrijdag 2 augustus 2019.

Quotagrootte en verdeling

We ontvingen 1.800 staan en 700 zitplaatsen van Dresden. Ultrà Sankt Pauli organiseert een speciale treinreis in samenwerking met de fanladen , zodat fanladen 800 staanplaatsen en 50 zitplaatsen ontvangt. Dit betekend dat er 1.000 staande en 650 zitplaatsen over zijn in het ticketcentrum. Van dit aantal zijn nog eens 425 staanplaatsen en 15 zitplaatsen beschikbaar voor de houders van een uitseizoenskaart. Er zijn dus 575 staan en 635 zitplaatsen te koop. Buitenlanders die sinds 25 juli kunnen bestellen (informatie HIER ) ontvangen 288 staande en 318 zitplaatsen. Hetzelfde aantal kaarten wordt lokaal verkocht. Als er lokaal minder vraag is, kunnen we meer tickets toekennen aan geschreven klanten.

Verkoop voor binnenlanders*

We verlenen leden en seizoenskaarthouders het recht van eerste koop. Leden en houders van een seizoenskaart die wonend zijn op minder dan 50 kilometer van de Millerntor, hebben het recht op eerste koop op donderdag 1 augustus 10u00. Een lid of seizoenskaarthouder kan twee staan of vier zitplaatsen kopen en kaartjes kopen voor een ander lid en / of een andere seizoenskaarthouder, zodat een persoon met maximaal vier staande of acht zitplaatsen naar huis kan gaan (seizoenskaarten of lidkaarten, wie beide heeft, kan er maar één claimen).

Verkoop voor buitenlanders*

Alle leden en seizoenskaarthouders die op meer dan 50 km van de Millerntor wonen en een bestelling hebben geplaatst, krijgen in kalenderweek 31 of 32 een antwoord. Of we alle bestellingen van leden en seizoenskaarthouders kunnen uitvoeren, valt hier nog te bezien. Wij verwerken de bestellingen traditioneel chronologisch bij ontvangst en vertellen u wat mogelijk is.

Alle niet-leden of niet-seizoenskaarthouders die meer dan 50 km van Millerntor wonen en die al een bestelling hebben geplaatst, worden in de kalenderweek 32 gecontacteerd. We zullen u vertellen wat haalbaar is.

Verdere bestellingen van leden en houders van seizoenskaarten evenals niet-leden of houders van niet-seizoenskaarten worden per e-mail aanvaard aan Auswaertskarten@fcstpauli.com (geef een adres op).

Rolstoel gebruikers

Rolstoelgebruikers moeten ook via e-mail contact met ons opnemen, ongeacht of ze binnenlands of buitenlands zijn. Vooraf informatie: er zijn een klein aantal frequente reizigers die in bijna elke uitwedstrijd bezoeken, die hebben uiteraard meestal de eerste keuze. Omdat we slechts drie rolstoelkaartjes voor de wedstrijd in Dresden hebben, zal het sowieso krap zijn, zelfs voor frequente reizigers.

Algemene informatie over de verkoop van veilingen

HIER kunt u gedetailleerde en algemene informatie over de verkoop van veilingen lezen ! Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst gericht is om de kansen op kaarten te verbeteren. Een lidmaatschap verhoogt de kansen op kaarten. Houders van een seizoenskaart en leden krijgen een voorkoopoptie voor elke uitwedstrijd (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat waarschijnlijk aan alle kaartverzoeken zal worden voldaan).

prijzen

Standaard kamer normaal (blok S) 16,00 €

Staanplaats verlaagd (blok S) 13,50 €

Zitplaatsen (blok T2, T3 en T1) 23,00 €

Rolstoelgebruikers 13,50 €

Let op !

*Binnenlanders : supporters die binnen een straal van 50 km wonen
*Buitenlanders : supporters die buiten een straal van 50 km wonen, ongeacht land van afkomt

Leave a Reply