Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli huurt aanvaller Viktor Gyokeres

Kort voor de start van de tweede Bundesliga hebben onze Kiezkickers zich in de aanval versterk. FC St. Pauli huurt de Zweedse international Viktor Gyokeres van de Premier League-club Brighton & Hove Albion. Beide clubs en Viktor Gyökeres kwamen tot een huurovereenkomst voor één jaar tot 30 juni 2020.

“We zijn erg blij dat we Viktor Gyökeres  hebben aangetrokken voor een huur van één jaar. Viktor is een jonge, getalenteerde speler die ook aan het begin van het jaar de sprong naar het Zweedse nationale team maakte”, legt sportdirecteur Andreas Bornemann uit.

Hoofdcoach Jos Luhukay is ook verheugd: “Viktor zal ons aanvallende spel blijven verrijken met zijn dynamiek en snelheid, hij is aanvallend variabel en dus hebben we een andere optie in aanval naast Dimitrios Diamantakos aan het begin van het seizoen.”

“Ik ben heel blij dat ik voor FC St. Pauli kan spelen, en ik zal hard blijven werken en proberen mijn nieuwe teamgenoten en het team zo snel mogelijk te leren kennen”, zei Viktor Gyökeres  na het ondertekenen.

Viktor Gyökeres voltooide vorig seizoen vier wedstrijden voor Brighton & Hove Albion in de FA Cup en 19 wedstrijden voor de U23 (zeven doelpunten, drie assists). Naast zijn twee optredens voor het Zweedse nationale team, waarin hij één doelpunt scoorde, liep hij ook 21 keer voor verschillende U-nationale teams in Zweden en scoorde hij tien doelpunten.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply