Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

„Das Herz Von St. Pauli“ – Hinz&Kunzt- het speciale magazine over FCSP

Een unieke blik achter de schermen van onze Magic FC, dat brengt het speciale magazine “Das Herz Von St. Pauli – Hinz&Kunzt”. Honderd pagina’s gevuld met veel foto’s en verhalen die nog niet waren verteld.

“Hinz & Kunzt en FC St. Pauli passen nu éénmaal goed samen”, zegt Annette Woywode, adjunct-hoofdredacteur van Hinz & Kunzt en hoofdredacteur van het speciale tijdschrift. Het is altijd al een droom geweest om een ​​speciale editie over onze Kiezclub te maken. De implementatie hiervan is nu mogelijk geworden door het aanbod van de AFM om de drukkosten voor het magazine te betalen.

“Bij het onderzoek voor het tijdschrift hebben de mensen – die deel uitmaken van deze speciale club – me altijd zwaar begeesterd”, zegt Anette Woywode. “Het zijn de waarden die ons verbinden: de toewijding tot een sociale samenwerking, opkomen voor de zwaksten in onze samenleving, zorgen voor wederzijds respect en het proberen bewandelen van nieuwe andere wegen.”

U kan het speciale magazine verkrijgen bij de Hintz & Kunzt-verkopers. Bij de fanshops in Millerntor en op Reeperbahn en natuurlijk ook in de online webshop op  www.fcsp-shop.com . De opbrengsten van de uitgave wordt gedoneerd aan Hinz & Kunzt om een ​​gezamenlijke viering van alle Hinz & Kunzt verkopers te financieren.

Noot van de webmaster : Fier kunnen wij vertellen dat ook wij FCSP Belgium de editie gehaald hebben.
Hinz&Kunzt is een straatmagazine verdeeld en voor daklozen in St. Pauli.

Bron: www.fcstpauli.com
Website Hinz&Kunzt : https://www.hinzundkunzt.de

Leave a Reply