Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

FC St. Pauli huurt Leo Østigård

Versterking voor de centrale verdediging van onze Kiezkickers: FC St. Pauli huurt Leo Østigård voor een jaar van de Premier League-club Brighton & Hove Albion en dit tot 30 juni 2020. Daarover kwam FCSP tot een overeenkomst met het Noorse U20 nationale speler en de Engelse club. 

“We zijn blij dat Leo het komende seizoen voor FC St. Pauli speelt. Met hem kunnen we ons breder positioneren op de belangrijke positie van centrale verdediger en hebben dus meer opties gekregen “, aldus sportdirecteur Andreas Bornemann met het oog op de huur van de 1m85 grootte verdediger.

Hoofdcoach Jos Luhukay is ook tevreden: “Leo liet de eerste twee dagen al een zeer goede indruk achter. Met zijn uiterlijk en zijn manier van voetballen overtuigde Leo ons snel. Hij maakt met zijn enige 19 jaar een zeer volwassen indruk en heeft de nodige rust aan de bal, heeft een goed positioneel spel en is goed met de kop. Daarom was het logisch om voor een verhuur te kiezen. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken. “

“Toen zich de mogelijkheid voordeed om voor FC St. Pauli te spelen , nam ik onmiddellijk contact op met Mats Møller Dæhli. Mats heeft me alleen goede dingen verteld. Dit is ook direct bevestigd tijdens mijn eerste indrukken tijdens de stage. Ik ben blij dat de verhuur door gaat en dat ik nu deel uitmaak van FC St. Pauli en kan spelen voor de geweldige fans, “zegt Leo Østigård.

Leo Østigård speelde het afgelopen seizoen 12 wedstrijden ​​voor de U23 van Brighton & Hove Albion en scoorde twee doelpunten. Bij FC St. Pauli draagt ​​hij de rugnummer 3.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply