Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Ticketinfo: Verkoop wedstrijden Stuttgart, Dresden en Osnabrück

Nadat de Deutsche Fußball Liga (DFL) op woensdag 10 juli 2019 de speeldagen 3-8 definitief vastlegde, volgt op dit punt de voorlopige informatie over de kaartverkoop voor wedstrijden tegen VfB Stuttgart (zaterdag 17.08.2019 13u00), Dynamo Dresden (zaterdag 31.08.2019 13u00) en VfL Osnabrück (zondag 22.9.2019, 13u30).

UIT NAAR VFB STUTTGART 

De tickets voor de uitwedstrijd op VfB Stuttgart op zaterdag 17 augustus 2019 13u00 worden exclusief via de online-kaartverkoop verdeeld . Het is duidelijk dat we leden en houders van seizoenskaartjes de eerste mogelijkheid tot aanschaf hebben. Meer informatie over de start van de verkoop, toewijzing van quota en prijzen volgt binnenkort.

_____

UIT NAAR DYNAMO DRESDEN

Tickets voor de wedstrijd van zaterdag 31 augustus 2019 13u00 uur tegen Dynamo Dresden kunnen niet uit Hamburg komende (met of zonder een abonnement of lidmaatschap), die verder wonen dan 50 kilometer van Millerntor kopen op donderdag 25 juli 2019 10u00 door een e-mail te sturen naar Auswaertskarten@fcstpauli.com . De volgende informatie is vereist in een bestelling:

  • Adres van de ontvanger en telefoonnummer
  • Informatie over lidmaatschap / seizoenskaartbezit indien beschikbaar, inclusief lidmaatschaps- of kaartnummer
  • Specificatie of staand / zittend (of alternatief, als sta-ruimte uitverkocht is)
  • Als u wilt bestellen voor andere MIT / DK-houders, worden de namen en nummers van de MIT / DK-houders gevraagd.

Lokale mensen kunnen de staan plaatsen hier ter plaatse kopen. Met de start van de verkoop voor de wedstrijd in Dresden moet worden geteld in kalenderweek 31 of 32. Afhankelijk van het aantal dat voor ons beschikbaar is en de vraag ernaar, zullen we criteria vastleggen. Het is duidelijk dat we leden en houders van seizoenskaartjes de eerste mogelijkheid tot aanschaf geven. Verdere informatie over de start van de verkoop, voor toewijzing van quota’s en prijzen zal op dit punt volgen.

_____

UIT NAAR VFL OSNABRÜCK

De tickets voor de uitwedstrijd bij VfL Osnabrück op zondag (22.9., 13.30) zullen exclusief worden verspreid via de Ticket-Online Shop. HHet is duidelijk dat we leden en houders van seizoenskaartjes de eerste mogelijkheid tot aanschaf hebben. Daarna zal de game naar verwachting uitverkocht zijn. Meer informatie over de start van de verkoop, toewijzing van quota en prijzen volgt binnenkort.

_____

ALGEMENE INFORMATIE OVER DE 
VERKOOP VAN VEILINGEN

Gedetailleerde en algemene informatie over de Auswärtskartenverkauf die u hier kunt lezen: KLIK! Iedereen die de tijd neemt om de gedetailleerde instructies te lezen en in de toekomst is gericht op het verbeteren van de kans van aankoop van kaarten. Een lidmaatschap verhoogt de kans op kaarten. Abonnementhouders en leden krijgen bij elke uitwedstrijd een voorverkoop (behalve in uitwedstrijden, waarbij kan worden aangenomen dat aan alle ticketverzoeken kan worden voldaan).

Uw servicecentrum

Leave a Reply