Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Ticketverkoop bekerwedstrijd tegen Vfb Lubeck

In de eerste ronde van de DFB Cup reizen onze Kiezkicker op zondag 11 augustus 2019 15u30 naar VfB Lübeck. De verkoop van de tickets vindt plaats op dinsdag 16 juli 2019 10u00. Tickets zijn beschikbaar voor leden – met een boekingsdatum tot 31.5.2019 – en houders van een seizoenskaart en dit uitsluitend via de online ticketshop voor uitwedstrijden. Een vrije verkoop – als er nog tickets beschikbaar zijn – begint een dag later op woensdag 17 juli 2019 om 10u00. Hier vindt u de gedetailleerde kaartinformatie, lees ze aandachtig.

QUOTA EN VERDELING

We hebben 1600 staanplaatsen en 600 zitplaatsen van Lübeck ontvangen. De fanclubs ontvangen 600 staan kaarten en 200 zitplaatsen. Er blijven dus 1.000 staan en 400 zitplaatsen over in het ticketcentrum. Van dit aantal zijn nog eens 400 staande kaarten en 15 zitplaatsen beschikbaar voor de houders van een uitabonnement.

Er zijn dus 600 staan en 385 zitplaatsen te koop. Zoals men gemakkelijk kan lezen van dit aantal relatief weinig. Dus als u wilt deelnemen aan de verkoop, moet u kunnen verzoenen met het feit dat het op niets uitdraait. We gaan er momenteel niet van uit dat er nog tickets te koop worden aangeboden in de vrije verkoop. Het spijt ons maar kan niet worden gewijzigd. En voordat u zijn ongenoegen uit – in welke vorm dan ook – vragen wij u in onze positie te plaatsen. Het maakt niet uit hoe je het draait of keert, er is een tekort!

_____

TE KOOP VIA DE ONLINE-KAARTVERKOOP

De verkoop van de staan tickets gebeurt uitsluitend via de online-kaartverkoop . Er is geen verkoop ter plaatse en u kunt ook niet per e-mail bestellen.

Alle leden met een inschrijving datum tot 31.05. 2019 en fans in het bezit zijn van abonnementen (abonnementen jaarlijkse ticket status ten zuiden en het seizoen pakket) hebben, op dinsdag (16/07) om 10 uur, een recht van eerste koop op een ticket voor de wedstrijd bij VfB Lübeck. Men kan maar één ticket bestellen voor zichzelf niet voor overige leden. 

_____

PROCES OM ONLINE TE BESTELLEN

Kortom, een hoge vraag moet worden verwacht. Hieronder willen we aangeven hoe het bestelproces kan zijn.

Met de juiste toegangsgegevens is het dan mogelijk om op dinsdag (16.7 vanaf 10 uur) in te loggen in de online ticketwinkel . Tip: Log in een paar minuten voor het begin van de verkoop, log in en update de browser op punt tien (tenzij dat automatisch gebeurt voor de gebruiker) zodat het spel zichtbaar wordt.

Vanaf 10 uur is het spel zichtbaar. Iedereen die niet rechtstreeks naar de winkel gaat, ontvangt een wachtende informatie in plaats van het uitzicht.

Na het selecteren van het spel kun je de prijscategorieën PK1 en PK5 boeken. PK1 verbergt de stoelkaarten en PK5 de staande kaarten. Als alternatief raden we aan om het ticket te boeken via de centrale knop “In één stap naar het ticket”. Het bestelproces moet dan worden afgesloten met de selectie van de verzendwijze (verzending of afhaling) en de betaling. Je kunt niet online stoelen selecteren op een stadionkaart. In Lübeck is er gratis zitgelegenheid in de zithoek.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply