Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Vrije verkoop voor thuiswedstrijden tegen Greuther Fürth en Holstein Kiel

Na voltooiing van de verkoop aan leden – voor de thuiswedstrijden tegen Fürth (2,8. Tot 5,8. / nog niet vastgelegd) en Kiel (23,8. 26,8. / nog niet vastgelegd) -begint op woensdag 3 juli 2019 om 9u de vrije verkoop van deze wedstrijden.Voor de wedstrijd tegen Kiel kunnen alleen bestaande accounts tickets kopen. De wedstrijd tegen Fürth kent deze beperking niet.  

Na het verstrijken van de ledenverkoop zijn er nog steeds zitplaatsen op de hoofdtribune en Noord-tribune voor de wedstrijd tegen Fürth en tegen Kiel te verkrijgen. Daarnaast zijn er nog een aantal staanplaatsen in de Noord tribune. Omdat de gasten uit Fürth niet het volledige gastenblok opvragen zijn er extra zit- en staanplaatsen in de Noord-tribune. Bestaande klanten kunnen maximaal twee zitplaatsen kopen voor de wedstrijd tegen Kiel of één staanplaats. Bestaande klanten zijn degenen die in het verleden al kaartjes hebben gekocht voor wedstrijden van FC St. Pauli (deadline: 31.5.2019) en die bij ons staan geregistreerd. Voor de wedstrijd tegen Fürth is er echter geen beperking van “bestaande klant” en kunnen er 4 kaartjes per persoon worden gekocht, waarvan maximaal twee staanplaatsen in de Noord.

De kaarten kunnen online, telefonisch of on-site worden gekocht bij het ticketcentrum. Evenzo zijn er op woensdag 3 juli 2019 – zoals gebruikelijk voor bij thuiswedstrijden – de staanplaatsen voor de Zuid beschikbaar. HIER is er meer informatie over de dagelijkse kaartverkoop. De bestelmomenten voor rolstoelgebruikers en gehoorplaats kaarten voor de thuiswedstrijden zijn hier te zien: KLIK!

_____

ORDER

Telefonische bestelling

0 18 06 – 99 77 19 (0,20 € / oproep van de Duitse vaste lijn, max. 0,60 € / oproep van de Duitse mobiele telefoon)

Online vrkoop

Hier gaat het rechtstreeks naar de online kaartwinkel voor thuiswedstrijden.

Registreer u bij de bekende gegevens in de online shop. De wedstrijd tegen Kiel is alleen zichtbaar na succesvolle login vanaf 9 uur. De wedstrijd tegen Fürth lverschijnt vanaf 9 uur voor iedereen.

Als u toegangsgegevens hebt maar uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de functie “Wachtwoord vergeten?” In de Ticket Onlineshop gebruiken door uw gebruikersnaam in te voeren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je als lid geen inloggegevens hebt, neem dan vroeg per e-mail contact op met kartencenter@fcstpauli.com.  

Ticketverkoop Center

Openingstijden:

  • Ma, Di, Do en Vrij: van 10 tot 18 uur
  • Woe en za.: Van 10.00 tot 15.00 uur

Let op: op de dag van de vrije verkoop 3 juli 2019 is het ticketcentrum open vanaf 9 uur, in tegenstelling tot de reguliere openingstijden.

_____

CLUBSALE & TICKET RELEASE

Ook voor het nieuwe seizoen zullen we een secundaire marktoplossing aanbieden met Clubsale . Met Clubsale kan men zijn kaartje aanbieden in geval van preventie voor wederverkoop, rechtstreeks in de online winkel van de vereniging – veilig en betrouwbaar. Meer informatie over Clubsale is beschikbaar voor verkopers HIER en voor kopers HIER . Kortom, kaartverkoop is alleen mogelijk in overeenstemming met de algemene ticketvoorwaarden en -voorwaarden ( ATGB ). De doorverkoop van tickets op ongeoorloofde platforms zoals Viagogo, eBay of eBay-advertenties, zelfs tegen de normale aankoopprijs, is niet toegestaan ​​en leidt ertoe dat de bijbehorende tickets worden geblokkeerd voor toegang tot het stadion. Als alternatief kunnen kaartjes ook worden gekocht via de AFM verkocht.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply