Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Fandag 2019-2020: Showtraining, kinderfeest, signeersessies, ….

De seizoensopener vindt dit jaar plaats op zondag 21 juli 2019 van 10.00 tot 16.00 uur op Millerntor, maar dit jaar wijkt het programma af van in voorgaande seizoenen.

Het begint allemaal om  10.00 uur  op de Medienparkplatz (tussen Südtribüne en Gegenstrade) met een  kinderfeestje van FC St. Pauli Rabauken , dat de hele dag open zal zijn en vele aanbiedingen biedt voor onze kleinste fans. Tegelijkertijd openen we ook de hoofdtribune (gratis toegang) en stemmen we muzikaal af op de showtraining van het team.

Van  11.00 uur tot 12.00 uur  trainen de kickers onder leiding van hoofdcoach Jos Luhukay voor de eerste keer in het nieuwe seizoen  in op Millerntor . Daarnaast zal onze stadionomroeper alle nieuwe spelers, het coachingsteam en onze nieuwe sportdirecteur Andreas Bornemann aan de kant roepen voor een interview aan de zijlijn.

Vanaf 12 uur gaat het voor alle bezoekers door Südtribüne en de spelerskleedkamer, waar een speciale verrassing op je wacht – meer wordt op dit moment niet onthuld.

Daarna gaat het een verdieping omhoog, want  vanaf 13 uur staat de populaire  signeersessie met onze Kiezkickers op het programma. Net als in voorgaande jaren hebben alle fans de gelegenheid om het team en de technische staf te ontmoeten, de nieuwe handtekeningkaarten te laten tekenen en een paar foto’s te maken met onze Boys in Brown.

We kijken uit naar een St. Pauliaanse dag met jou!

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply