Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

DFB Cup: Kiezkickers op zondag tegen Lübeck

Donderdagmiddag – 27 juni 2019 – legde de Duitse voetbalbond (DFB) alle wedstrijden van de eerste ronde van de DFB Cup 2019/20 vast. Onze Kiezkickers strijden – op zondag 11 augustus – bij VfB Lübeck voor de volgende ronde.

De wedstrijd begint om 15:30 uur bij de club die vorig seizoen 2e eindigde in de Regionalliga Nord. Informatie over kaartverkoop volgt zodra alle organisatiegegevens zijn opgehelderd. We verwachten binnen twee weken meer informatie te kunnen aankondigen.

Net zoals drie jaar geleden – op 19 augustus 2016 – zijn onze Kiezkickers ook in de eerste ronde van de Duitse beker bij VfB te gast. Onze Boys in Brown wisten dankzij doelpunten van Vegar Eggen Hedenstad, Sören Gonther en Marvin Ducksch zich met 0-3 te plaatsen voor de volgende ronde.

Lübeck heeft zich dankzij een 1-0 winst tegen SC Weiche Flensburg 08 in de finale van Schleswig-Holstein’s Cup geplaatst voor de DFB Cup. Eind mei scoorde Ahmet Arslan de winnaar uit een penalty (87 ‘). De doelman van VfB Benjamin Gommert wist een penalty in de 90 minuut te pareren en hield de bekerwinst vast.

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply