Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Eerste training: FCSP start aan de voorbereiding

Op zondag (22.6.) begon FC St. Pauli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019/20. In het beste zomerweer kwam het team van coach Jos Luhukay om 11.00 uur het veld op.

Onder het oog – met de losse hand geteld – ongeveer 100 kijklustige ging het weer los voor onze Boys in Brown. Buiten onze international Mats Møller Dæhli waren alle spelers van de huidige ploeg op het gazon te vinden. De profs werden ondersteund door Christian Conteh, Leon Schmidt (beide U23) en Aurel Loubongo-M’Boungou en Leon Flach (U19) uit onze jeugdafdeling.

Hoewel alle profs op het veld stonden, moesten enkele Kiezkickers nog een individueel programma afwerken. Johannes Flum (revalidatie na het verwijderen van een metalen plaat in de knie), Philipp Ziereis en Henk Veerman (beide scheur in de kruisband) werkten bijvoorbeeld individueel na de gezamenlijke opwarming. Luca Zander voltooide een programma zonder bal.

Voor de overgebleven Kiezkickers ging het na de cirkeltraining verder op het gazon. Hier was de focus op de eerste trainingsdag aan balgewenning. Als afsluiting van deze eenheid was een wedstrijd over bijna het hele veld.

Bij de start van het nieuwe seizoen hebben Marc Hornschuh en Yiyoung Park besloten nieuwe shirtnummers te kiezen. Hornschuh heeft in de toekomst nummer 8. Defensieve Allrounder Park verkozen tot nummer 20. De nieuwkomers Rico Benatelli en Boris Tashchy krijgen de nummers 26 en 24. Terugkeerder Cenk Sahin krijgt opnieuw zijn nummer 22.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

Leave a Reply