Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Bornemann:”We zijn het er duidelijk over eens dat we actie nodig hebben”

Na de start van de training op zondag 23 juni 2019 beantwoordde sportchef Andreas Bornemann de vragen van de journalisten. De 47-jarige over …

… de voorwaarden van de ploeg planning: “De transferperiode is niet statisch. We moeten ook naar de langdurige geblesseerden kijken en ook zien wat er gebeurt in de komende weken. Misschien moeten we gaten dichten. Al deze thema’s zijn belangrijk om in het oog te houden. Ook ik zou het liever hebben dat de kader er zou staan die de voorbereiding volledig zou doormaken. Op het moment, moet ik vragen voor uw begrip en geduld. ”

… de droom van de promotie naar de Bundesliga: “Als je een atleet bent wil je games winnen en er een hogere competitie bestaat, wil je daar ook naartoe gaan.” “Jos en ik weten allebei wat er nodig is om te  promoveren. Maar we moeten ook realistisch zijn. Wij moeten op alle gebieden tonen dat iedereen klaar is om prestaties te leveren. Dan kunnen we sterke en duidelijke doelen formuleren. ”

… de manieren om blessures tegen te gaan: “De betrokkenheid en verantwoordelijkheid van de speler is doorslaggevend hoe het zich verbeterd. Een blessure door een duel is iets anders dan een probleem door fitness. De atletische uitstraling en de fitness is de basis. We kunnen dit alleen maar over een lange tijd bereiken en moeten ook erge fasen moeten overleven. ”

… het vereiste profiel van potentiële nieuwkomers: “Voor ons gaat het om het verkrijgen van kwaliteit en we hebben duidelijk afgesproken waar we actie moeten ondernemen.”

… de jeugdspelers aan het begin van de training: “Het is zeer lovenswaardig dat Jos de voorbereiding gebruikt om spelers uit de U23 en U19 te halen.”

De volledige persconferentie met hoofdcoach Jos Luhukay en sportdirecteur Andreas Bornemann is ook beschikbaar in de video over FC St. Pauli TV !

Bron: www.fcstpauli.com

Leave a Reply