Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

#congstarfanchallage: FCSP speelt tegen Teutonia 05

Hoofdsponsor congstar had een wedstrijd gelanceerd op zijn Instagram-kanaal onder de hashtag #congstarfanchallenge, waar amateurclubs zich via video konden aanmelden voor een oefenwedstrijd tegen de Kiez-kickers. Uiteindelijk heeft de video van FC Teutonia 05 de overhand gehaald op de sterke concurrentie en zo spelen  onze Kiezkicker een testwedstrijd tegen de ploeg uit de Oberliga in Hamburg.

De start van de wedstrijd is op zondag 30 juni 2019 om 15u00 op de Jahnplatz TSV Winsen (Wedemarsch 15, 21423 Winsen (Luhe)). De Jahnplatz is op een korte loopafstand van het station Winsen (Luhe) weg. Het stadion kan maximaal 4.000 toeschouwers bevatten en is de thuisbasis van TSV Winsen.

_____

Klik hier voor de winnende video van FC Teutonia 05: KLIK!

_____

Wil je bij het duel tegen Teutonia 05erbij  zijn? Geen probleem! Kaartjes zijn beschikbaar voor 9 euro (verminderd 5 euro). De tickets zijn vooraf verkrijgbaar bij het Clubhuis van FC Teutonia 05 (Holstentwiete 47, 22763 Hamburg) en aan de kassa op de dag zelf van de wedstrijd.

Leave a Reply